Ο δεσμός Ράπτη - Κωνσταντίνου και η μαμά Γκιόλα

26.10.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στα μάτια της, η ξαδέρφη μου με ενημέρωσε για το δεσμό του Μιχάλη Κωνσταντίνου και της Έλενας Ράπτη. "Ενάμισι χρόνο είναι μαζί. Το επιβεβαίωσε και η μάνα του, ονόματι Γκιόλα" είπε κι έβγαλε ένα βαθύ αναστεναγμό.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στα μάτια της, η ξαδέρφη μου με ενημέρωσε για το δεσμό του Μιχάλη Κωνσταντίνου και της Έλενας Ράπτη. Η πίκρα της ήταν τόσο μεγάλη που δε μπορούσε να κατεβάσει γουλιά από το παγωμένο Fredo. "Ενάμισι χρόνο είναι μαζί. Το επιβεβαίωσε και η μάνα του, ονόματι Γκιόλα" είπε κι έβγαλε ένα βαθύ αναστεναγμό. Βέβαια, τα πράγματα -ως φαίνεται- δεν είναι και τόσο σοβαρά. Σύμφωνα με τη μαμά Γκιόλα, ο γιος της δεν πρόκειται να παντρευτεί την καλή του, καθότι η ηλικία του (24 χρονών) δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους "πειράματα". Το "Ή μικρός, μικρός παντρέψου, ή μικρός καλογερέψου" μάλλον η μητέρα δεν το γνωρίζει κι απ' ότι φαίνεται ούτε ο γιος, διότι την έχει διαβεβαιώσει ότι δε θα προβεί στο ... απονενοημένο διάβημα.

Τώρα, κατά πόσο η Έλενα συμφωνεί με αυτό, δεν το γνωρίζω. Η Γκιόλα έκανε κι άλλες αποκαλύψεις, όπως ότι το ζευγάρι δε συζεί στην Κηφισιά και πως ο Μιχάλης δεν έχει σπίτι του καμία μια φωτογραφία της. Ούτε την Έλενα με μαγιό στη Χαλκιδική, ούτε ντυμένη στην τρίχα σε κάτι βαφτίσια ενός ανιψιού της, ούτε τα δυο τους μαζί στην Πύλη Αξιού. Εκτός των άλλων, η μαμά Κωνσταντίνου δεν έχει γνωρίσει ακόμη τη Ράπτη και ούτε "κόβει" τις φλέβες της για να τη συναντήσει, αφού πρόκειται για μια απλή σχέση του κανακάρη της, όπως υποστηρίζει. "Αλίμονο, αν γνώριζα όποια κοπέλα έκανε μαζί της σχέση" είπε η Γκιόλα, η οποία ως φαίνεται δεν είναι και τόσο φαν του...σπορ "Μαμά να σου γνωρίσω την κοπέλα μου".

Πέρα των όσων δηλώνει η μάνα Κωνσταντίνου, φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι τα παιδιά είναι πολύ ερωτευμένα και δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αν αυτό θα είναι για γάμο ή για να ανάψουν ένα κερί στον Άγιο Δημήτριο τον Μυροβλύτη, δεν το γνωρίζω. Πάντως, είναι αλήθεια ότι η Έλενα σπάνια κατεβαίνει ση Αθήνα, διότι στη Θεσσαλονίκη έχει τόσες πολλές υποχρεώσεις, που τρέχει και δε φτάνει. Αλλά και ο Μιχάλης δεν ανεβαίνει προς συμπρωτεύουσα μεριά, καθότι δεν του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του στον Παναθηναϊκό.