Γεια σου Σαρμπέλ!

13.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος» και ο Σαρμπέλ να είσαι σίγουρος πως μετά από την έβδομη θέση που κατέκτησε στον τελικό της Γιουροβίζιον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος» και ο Σαρμπέλ να είσαι σίγουρος πως μετά από την έβδομη θέση που κατέκτησε στον τελικό της Γιουροβίζιον, έχει ξεραθεί στα γέλια. Έτσι, για να μπει στο μάτι των περισσότερων από εμάς, που άμα τη επιλογή του να μας εκπροσωπήσει στο Ελσίνκι, τον θεωρήσαμε «καμένο χαρτί», ενώ το είχαμε σίγουρο ότι θα ξαναζούσαμε μέρες... Μαντούς και «S.A.G.A.P.O.» Μιχάλη Ρακιντζή! Λίγοι ήταν εκείνοι που πίστεψαν στη συμμετοχή του (κάτι συγγενείς και κάποιοι φίλοι), ενώ ακόμη και συνάδελφοι του αρνούνταν να προφέρουν σωστά ακόμη και το όνομα του.

Η έβδομη θέση είναι μία προσωπική επιτυχία του Σαρμπέλ, ο οποίος ανέβασε φέτος την Ελλάδα δύο θέσεις πάνω από την ένατη που είχε φέρει πέρυσι η Άννα Βίσση! Αυτή κι αν είναι επιτυχία, αν κρίνεις την αντιμετώπιση που είχαν οι δύο καλλιτέχνες. Πέρυσι το promo tour της «Απόλυτης» είχε γίνει εθνική υπόθεση, ενώ φέτος μαθαίναμε για κανα ταξιδάκι του Σαρμπέλ, όταν πετύχαινε στο αεροδρόμιο την Ευρυδίκη στην οποία είχαν πάει τα κανάλια να ρωτήσουν για την κόντρα της με τον Κωστέτσο. Να μη μιλήσω για την αντιμετώπιση που είχε από τους φιλάθλους στον ημιτελικό του final four του μπάσκετ.

Αλλά όλα αυτά είναι πια περασμένα ξεχασμένα κι όλοι χαιρόμαστε για την έβδομη θέση. Που άμα ήταν καλύτερη η τηλεσκηνοθεσία, γίνονταν καλύτερα πλάνα στον τραγουδιστή και ο ίδιος βρισκόταν σε καλύτερη μέρα, δεν αποκλείεται να είχε πάει ακόμη πιο ψηλά. Εξάλλου, διάφορα exit polls στο Διαδίκτυο τον έφερναν μέσα στην πρώτη πεντάδα. Αλλά λίγη σημασία έχει. Δε λες που ο άνθρωπος δεν επιβεβαίωσε τις προβλέψεις των επικριτών του; Διαφορετικά τον έβλεπα να μένει στο Ελσίνκι και μαζί με τα κορίτσια του να κάνουν το μπαλέτο στους Lordi!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]