Το σκοτεινό παρελθόν της Αντζελίνα!

23.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τα κορμιά και τα μαχαίρια άντε μη βρεθούν σε λάθος χέρια, κάποιο φονικό θα γίνει και ποιος παίρνει την ευθύνη». Στην περίπτωση, πάντως
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τα κορμιά και τα μαχαίρια άντε μη βρεθούν σε λάθος χέρια, κάποιο φονικό θα γίνει και ποιος παίρνει την ευθύνη». Στην περίπτωση, πάντως, της Αντζελίνα Τζολί δεν έγινε κανένα φονικό κι ας ήταν η διάσημη ηθοποιός μόλις 14 ετών, όταν κράτησε για πρώτη φορά στα χέρια της μαχαίρι. Το αντίθετο, όπως λέει η ίδια, έζησε την πιο έντονη εμπειρία της ζωής της.

Η Αντζελίνα, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για το σκοτεινό της παρελθόν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και απορώ με τον Μπραντ Πιτ, που συνεχίζει να δείχνει τέτοια ψυχραιμία. Η Τζολί, λοιπόν, είπε ότι έχασε την παρθενιά της στα 14 της (αργά για Αντζελίνα), ενώ με τον τότε φίλο της πήραν ένα μαχαίρι, όπου αυτός έκοψε αυτήν κι εκείνη αυτόν. Μετά πασαλείφτηκαν με το αίμα τους και τρόπω τινά ενώθηκαν. Ένιωθε, λέει, τόσο έντονα συναισθήματα που μόνο όταν μαχαιρώθηκε, αυτά απελευρώθηκαν. Μπρρρρ.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως κάθε φορά που ένιωθε πίεση, κοβόταν με μαχαίρι. Ωστόσο, η Τζολί από πολύ μικρή ήταν... τσαπερδόνα και όταν πήγαινε στο νηπιαγωγείο, έβγαζε τα ρούχα της μπροστά στα αγόρια της τάξης. Μάλιστα, η Αντζελίνα για να τα φιλήσει, τους υποσχόταν μπισκότα και άλλες λιχουδιές. Πλούσιο είχε κάνει τον φούρναρη της γειτονιάς. Πάντως, η ηθοποιός έκοψε όλες τις κακές συνήθειες του παρελθόντος, όταν υιοθέτησε τον Μάντοξ, ενώ τώρα - όπως λέει - μοναδική προτεραιότητα και έννοια της είναι τα τέσσερα παιδιά της και ο αγαπημένος της. Πάλι καλά να λες Μπραντ μου. Τουλάχιστον γλίτωσες το... σφάξιμο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]