Μπρίτνεϊ Σπίαρς εναντίον πατέρα της!

23.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μπροστά σε μία νέα ενδοοικογενειακή κόντρα βρισκόμαστε και το κακό αυτή τη φορά βρήκε την φαμίλια των Σπίαρς. Μπρίτνεϊ και πατέρας αυτής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπροστά σε μία νέα ενδοοικογενειακή κόντρα βρισκόμαστε και το κακό αυτή τη φορά βρήκε την φαμίλια των Σπίαρς. Μπρίτνεϊ και πατέρας αυτής ξαναθυμήθηκαν τις κακές σχέσεις που έχουν τα τελευταία χρόνια και τώρα που τυπικά τελείωσε η περιπέτεια της κόρης με την αποτοξίνωση, είπαν να επαναφέρουν το θέμα στην επικαιρότητα. Γιατί, τι θα κάνουμε εμείς χωρίς ένα σκάνδαλο By Spears; Θα πέσουμε ανοιξιάτικα σε μελαγχολία.

Την αρχή έκανε η αοιδός, η οποία άμα βγήκε από την κλινική είναι όλο περίεργες δηλώσεις. Μία λέει στους δημοσιογράφους ότι είναι έγκυος και ορκίζεται γι αυτό και μία λέει ότι οι άνδρες που αγάπησε την πρόδωσαν, διότι δεν άντεξαν την αγάπη της. Με πρώτο και καλύτερο τον πατέρα της. Περισσότερα δεν είπε γι αυτό κι έτσι μας άφησε με την συγκίνηση στη μέση. Ώσπου την σκυτάλη πήρε ο πατέρας Τζέιμι.

Με e mail του στους New York Post αρνείται τις κατηγορίες της κόρης του ότι φταίει η οικογένεια και ο μάνατζερ της για την κατρακύλα της, λέγοντας πως είναι μόνο δικό της λάθος. Μάλιστα, ζήτησε συγνώμη από τον απολυμένο μάνατζερ λέγοντας πως η Μπρίτνεϊ όταν τον έδιωξε ήταν εκτός ελέγχου. Αλλά και που μίλησε γι αυτόν με τα καλύτερα λόγια, αποτέλεσμα δεν είχε, αφού η κόρη του δεν είναι διατεθειμένη να τον προσλάβει πάλι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]