Άλλος για νονός;

13.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτά είναι τα τυχερά του να είσαι διάσημος, πάρα πολύ διάσημος, όπως καλή ώρα η Δέσποινα Βανδή. Μένεις έγκυος κι έξω από το σπίτι σου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτά είναι τα τυχερά του να είσαι διάσημος, πάρα πολύ διάσημος, όπως καλή ώρα η Δέσποινα Βανδή. Μένεις έγκυος κι έξω από το σπίτι σου κάνουν ουρά οι επίσης διάσημοι υποψήφιοι νονοί. Όχι σαν εμάς τους κοινούς θνητούς, που κυνηγάμε με το τουφέκι κανά νονό, μπας και βαφτίσει το παιδί μας. Κι άμα τον βρούμε παίζει να δεχτεί την πρόταση μας «εσύ βάζεις το λάδι κι εγώ όλα τα υπόλοιπα»!

Ενώ η Δέσποινα δεν έχει τέτοιο άγχος. Αντίθετα, δεν ξέρει ποιον να διαλέξει. Τον Sakis Ρουβά; Τον Φοίβο; Ή τον Αντώνη Ρέμο, που επίσης εξέφρασε την επιθυμία να βαφτίσει την κόρη του διάσημου ζεύγους, που θα έρθει στον κόσμο, τον Σεπτέμβριο; Η Δέσποινα και ο Ντέμης από τη μία είναι τα μάλα κολακευμένοι που οι φίλοι τους δείχνουν τέτοιον ενθουσιασμό για το μωρό που έρχεται, από την άλλη όμως, δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Και με τους τρεις έχουν άριστες σχέσεις και δεν θέλουν να χαλάσουν το χατίρι κανενός. Μπορούν, πάντως, να βάλουν και τους τρεις να το βαφτίσουν. Ή να ρίξουν κλήρο. Αν και η καλύτερη περίπτωση για το παιδί είναι ο Sakis. Ξέρεις, τι είναι να είσαι «Ρουβίτσα - βαφτιστήρα»; Θα σε ζηλεύουν όλα τα κοριτσάκια στον παιδικό!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]