Ο Τζάνης της Ναταλίας... ξεθάρρεψε!

23.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι είπαν ο Χρήστος Δάντης και η Τάμτα, ότι στον τελικό της Γιουροβίζιον είχαν τεχνικά προβλήματα, γι αυτό και η εμφάνιση τους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι είπαν ο Χρήστος Δάντης και η Τάμτα, ότι στον τελικό της Γιουροβίζιον είχαν τεχνικά προβλήματα, γι αυτό και η εμφάνιση τους ήταν χάλια; Χα, ας γελάσω εγώ μαζί και ο Θάνος Τζάνης, ο οποίος σαν άκουσε όλα αυτά περί προβλημάτων, έπεσε στα πατώματα και χτυπιόταν ωσάν το χταπόδι από τα γέλια.

Ξέρεις, τι προβλήματα αντιμετώπιζε ο ίδιος στη «Μεγάλη του Dream Show Σχολή»; Να βγαίνει το δόλιο το αοιδό να τραγουδήσει και να μην ακούει Χριστό. Αλλά για να είναι σωστός τραγουδιστής, όχι μόνο ξεπέρναγε τα προβλήματα, αλλά τσάκωνε και τα δεκαράκια από την επιτροπή. Είδες, πως φαίνεται ο επαγγελματίας τραγουδιστής; Και κατά όπως άκουσα τον Τζάνη να μιλάει, για τέτοιον περνάει τον εαυτό του.

Μάλιστα, ο αγαπημένος της Ναταλίας Γερμανού εξέφρασε και την άποψη του για τα τραγούδια που συμμετείχαν στον τελικό και από τα τρία του άρεσε περισσότερο «το τραγουδάκι του Δάντη». Τους στίχους του οποίου έγραψε η καλή του. Και τι λέει γι αυτό η Ναταλία; Μάλλον τίποτε. Σιγά μη βάλει και φίμωτρο στον καλλιτέχνη. Όσο για τις φήμες που τους θέλουν στα πρόθυρα του χωρισμού, μάλλον δεν ισχύουν, αφού το ζευγάρι αν και δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, όποτε μπορεί φεύγει εκτός Αθηνών.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]