Κρουζ - Χολμς: κρίση στον γάμο τους!

23.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν υποψιαστώ ότι ο Τομ Κρουζ χοροπήδαγε τσάμπα και βερεσέ στον καναπέ της Όπρα Γουίνφρεϊ, φωνάζοντας για την Κέιτι Χολμς «την αγαπώ, την αγαπώ»,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν υποψιαστώ ότι ο Τομ Κρουζ χοροπήδαγε τσάμπα και βερεσέ στον καναπέ της Όπρα Γουίνφρεϊ, φωνάζοντας για την Κέιτι Χολμς «την αγαπώ, την αγαπώ», θα πεθάνωωωωω. Φήμες θέλουν το ευτυχισμένο και μες στον έρωτα και την καψούρα ζευγάρι να περνάει σοβαρή κρίση στον γάμο του. Οι καβγάδες τους τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει καθημερινή συνήθεια και οι φωνές στο σπίτι πάνε σύννεφο. Ευτυχώς, που μένουν σε έπαυλη και δεν ενοχλούν τους γείτονες.

Αιτία των τσακωμών, όπως αναφέρει το περιοδικό In Touch, είναι η απόφαση της Κέιτι να επιστρέψει στη δουλειά τη, έχοντας μάλιστα κλείσει και ταινία, το «Mad Money». Ο Τομ, που είναι παραδοσιακός άνδρας, σωστός ανατολίτης, θέλει τη γυναίκα του και μάνα του παιδιού του - στην προκειμένη περίπτωση η μικρή Σούρι - να είναι στο σπίτι και να ασχολείται αποκλειστικά με το μεγάλωμα του παιδιού. Η καριέρα είναι για τις άλλες γυναίκες και ουχί για τη δική του.

Η Κέιτι, ωστόσο αυτή τη φορά δεν άκουσε τις εντολές του «δεσποτικού» Τομ κι όχι μόνο επιστρέφει στις κινηματογραφικές επάλξεις, αλλά του ανακοίνωσε πως τέλη Απριλίου μετακομίζει με την Σούρι στη Λουιζιάνα, όπου θα γίνουν τα γυρίσματα. Ποιος είδε τον Τομ και δεν φοβήθηκε. Εγκεφαλικό πήγε να πάθει, αλλά η Χολμς δεν έπαιρνε χαμπάρι. Έτσι, ο Κρουζ έφθασε στο σημείο να την απειλήσει πως θα κρατήσει αυτός της Σουρι, αλλά και πάλι η Κέιτι δεν μάσησε. Τι θα γίνει και ποιος θα κρατήσει το παιδί, θα σε γελάσω. Πάντως, το ζευγάρι λέγεται ότι επισκέπτεται σύμβουλο γάμου. Μπορεί αυτός ωσάν άλλος... Σολωμόντας να βρει μια λύση.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]