Από Χόλιγουντ... Τουρκία ο Σόμμερ!

14.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αποφασισμένος για διεθνή καριέρα είναι ο Κώστας Σόμμερ και όταν το έλεγε πολύ τον κορόιδευαν. Αλλά, ως γνωστών, «τα αγαθά κόποις κτώνται»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αποφασισμένος για διεθνή καριέρα είναι ο Κώστας Σόμμερ και όταν το έλεγε πολύ τον κορόιδευαν. Αλλά, ως γνωστών, «τα αγαθά κόποις κτώνται» και να που σήμερα ο Κώστας έκανε το πρώτο του σημαντικό βήμα στο εξωτερικό. Χόλιγουντ δεν είναι, αλλά από το ολότελα καλή και η Τουρκία!

«Bir Ihtimal Daha Var», δηλαδή, «Ακόμη μία φορά» λέγεται η ταινία στην οποία έχει ένα guest και σου λέει, ότι ο Σόμμερ κάνει τρελό σουξέ στην γείτονα χώρα. Όχι σαν το Χόλιγουντ, που από την πρώτη του ταινία, τον έστειλαν για «χρυσό βατόμουρο». Ενώ, οι Τούρκοι άλλο πράγμα. Υστερία έπαθαν με την πάρτη του και στο πάρτι που έγινε για την πρεμιέρα της ταινίας, όλα τα φλας άστραψαν και βρόντηξαν πάνω του.

Να οι συνεντεύξεις, να οι φωτογραφήσεις, ούτε ο Μπραντ Πιτ να ήταν! Και υποκριτικά, όμως, ο Σόμμερ έλαμψε με το ταλέντο του. Για να καταλάβεις, η σκηνοθέτις της ταινίας του πρότεινε να είναι ο πρωταγωνιστής στην επόμενη ταινία της, που θα γυριστεί το καλοκαίρι. Κι άσε το Χόλιγουντ να το παίζει δύσκολο. Α, ο Κώστας στην ταινία υποδύεται τον playboy γιο του Αμερικανού πρέσβη. Τελικά, μεγάλο απωθημένο η Αμερική!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]