Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 η Μενεγάκη;

13.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποίο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη; Θα ακολουθήσει και αυτή τη φορά ωσάν άλλη «πιστή Πηνελόπη» τον σύζυγό της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποίο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη; Θα ακολουθήσει και αυτή τη φορά ωσάν άλλη «πιστή Πηνελόπη» τον σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο; Επιστρέφει στον ΑΝΤ1; Και με το συμβόλαιό της με τον Alpha τι θα γίνει; Δεν είναι πράγματα αυτά. Ακόμη ένα ερώτημα για την Μενεγάκη να ακούσω και θα κάψω φλάντζα.

Δεν ήταν να επιστρέψει ο Λάτσιος στον ΑΝΤ1 κι αμέσως τα σενάρια και οι απορίες για το μέλλον της Ελένης ήρθαν και φούντωσαν. Όχι άδικα, βεβαίως, αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται να ισχύει το... «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά»! Η παρουσιάστρια δε λέει να ανοίξει τα χαρτιά της - να σου πω, δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό στο παρελθόν - και οι φήμες καλά κρατούν. Το σενάριο που παίζει περισσότερο θέλει την Μενεγάκη να λύνει ειρηνικά το συμβόλαιο της με τον Alpha και να επιστρέφει μετά Βαΐων και Κλάδων στο Μαρούσι.

Τι κι αν έλεγε πως δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ πίσω και πως αν ο Λάτσιος επέστεφε, θα τον χώριζε; Περασμένα ξεχασμένα. Κι αν πες ότι επιστρέφει, τι θα κάνει; Θα ξαναπάρει τον «Πρωινό Καφέ»; Η Ελεονώρα Μελέτη, πάντως, δε δείχνει να ανησυχεί λέγοντας πως αδημονεί να έρθει η Ελένη στον ΑΝΤ1! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Ώρα να βγει να κάνει τέτοια δήλωση και η Τατιάνα. Αλλά στον θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Όσο για τον Alpha, σε περίπτωση που φύγει η Μενεγάκη, υπάρχουν εσωτερικές λύσεις, με επικρατέστερη την Κατερίνα Καραβάτου από τους «Κους κους».


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]