Ο Ψινάκης θα ντυθεί...νύφη!

13.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Πέγκυ Ζήνα θα παντρευτεί το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούνιο. Αυτό είναι το ένα σίγουρο. Ο γάμος της θα είναι ανοιχτός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Πέγκυ Ζήνα θα παντρευτεί το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούνιο. Αυτό είναι το ένα σίγουρο. Ο γάμος της θα είναι ανοιχτός, είναι το άλλο σίγουρο. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η Κική Τσόλκα και ο Ηλίας Ψινάκης. Επίσης, είναι σίγουρο. Αυτό που δεν είναι σίγουρο κι έχουμε αγωνία να δούμε, είναι αν ο Ψινάκης κάνει πραγματικότητα την «απειλή» του κι εμφανισθεί στην εκκλησία ντυμένος νύφη!

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του, σκοπεύει στον γάμο της φίλης του να φορέσει κι αυτός νυφικό και να την παντρέψει. Είναι καλύτερη δηλαδή, η Πέγκυ που θα το βάλει; Και στην τελική, γιατί να του κλέψει την δόξα και όλα τα φλας να πέσουν πάνω της; Κάπως έτσι το σκέφτεται ο μάνατζερ και είπε να βάλει νυφικό, διότι ως γνωστών, στους γάμους όλοι προσέχουν τη νύφη. Κανείς τον γαμπρό, πόσο μάλιστα τους κουμπάρους!

Ο Ψινάκης είπε την ιδέα του στον Γιώργο Λύρα, αγαπημένο της Ζήνα, ο οποίος του είπε να κάνει ο, τι θέλει. Αρκεί να είναι κανονικά στη θέση του τη μέρα εκείνη. Βλέπεις, το ζευγάρι αν και τον υπολογίζει ως κουμπάρο, δεν ποντάρει πάνω του και θα είναι σίγουροι πως τους παντρεύει μόνο όταν αλλάξει τα στέφανα. Πάντως, ο Ψινάκης είναι πολύ ενθουσιασμένος με την κουμπαριά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]