Τα παρατράγουδα του τελικού!

02.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πιστεύω να περίμενες ότι ο τελικός για την Γιουροβίζιον θα περνούσε στα ψιλά, χωρίς παρατράγουδα, γκρίνιες και... ιστορίες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πιστεύω να περίμενες ότι ο τελικός για την Γιουροβίζιον θα περνούσε στα ψιλά, χωρίς παρατράγουδα, γκρίνιες και... ιστορίες συνομωσίας; Της «μουρλής το πανηγύρι» έγινε την επόμενη μέρα του τελικού και το πανηγύρι αυτό δεν πρόκειται να τελειώσει πριν τα πρώτα μπάνια του λαού. Να πάει, δηλαδή, ο Σαρμπέλ στο Ελσίνκι, να τον περιλάβουμε για κάνα μήνα (ανεξαρτήτου αποτελέσματος και θέσης) και μετά να πάμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Γιατί, από Σεπτέμβριο ξεκινάει η νέα σεζόν για το ποιος θα μας εκπροσωπήσει στην επόμενη Γιουροβίζιον. Παλιά μου τέχνη κόσκινο!

Τέλος πάντων, ο τελικός της Τετάρτης ήταν η χαρά των πρωινάδικων, των μεσημεριανών, αλλά και του δελτίου ειδήσεων του Star. Και μένα, βεβαίως, δεν το κρύβω. Και μέσα στα σχόλια και την κριτική, για το τι είδαν τα ματάκια μας, ακούγεται έντονα ένα σενάριο, ότι η επιλογή του Σαρμπέλ από την επιτροπή δεν ήταν και τόσο... αθώα! Δεν τον ψήφισαν λένε για το ωραίο του λίκνισμα, ούτε γιατί ήταν σαφώς καλύτερος από τις υπόλοιπους δύο. Αλλά, επειδή κάποιο «πουλάκι» τους σφύριξε ότι ο κόσμος ψηφίζει Σαρμπέλ.

Και συνεχίζει το σενάριο να υποστηρίζει πως εφτά μέλη της επιτροπής είχαν ψηφίσει την Τάμτα, δύο τον Χρήστο Δάντη και κανένα τον Σαρμπέλ. Προκειμένου, όμως, να συμφωνούν με τον κόσμο, αναγκάστηκαν να αλλάξουν την ψήφο τους. Εμένα, πάλι αυτό γιατί μου κάνει για πολύ δράκο; Εξάλλου, αυτή δεν θα ήταν η πρώτη φορά που επιτροπή και κοινό δεν συμφωνούσαν στην επιλογή. Την περίπτωση να τους άρεσε πραγματικά ο Σαρμπέλ, που ήταν καλύτερος στον τελικό, γιατί να μην την υπολογίσουμε; Πάντως, ο, τι κι αν ισχύει, θα μαθευτεί. Που θα πάει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]