Εξοργισμένη η "Λαίδη" με Φώτη και Μαρία!

02.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Και μέσα στον χαμό που επικράτησε το επόμενο πρωί του τελικού για την Γιουροβίζιον, ξύπνησε η Άντζελα Δημητρίου γύρω στις 11 το πρωί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Και μέσα στον χαμό που επικράτησε το επόμενο πρωί του τελικού για την Γιουροβίζιον, ξύπνησε η Άντζελα Δημητρίου γύρω στις 11 το πρωί και πήρε τηλέφωνο στο πρώτο πρωινάδικο που βρήκε μπροστά της, για να παραπονεθεί που ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου την κορόιδεψαν το προηγούμενο βράδυ. Η «λαίδη» είναι εξοργισμένη με τους δύο παρουσιαστές, επειδή αυτοί κορόιδεψαν την κόμμωση της σε μία προ αμνημονεύτων χρόνων συμμετοχή της, στα προκριματικά της Γιουροβίζιον.

Το εν λόγω βίντεο έδειχνε συμμετοχές γνωστών αοιδών, πριν χρόνια, σε εμφανίσεις που οι ίδιες θα ήθελαν να ξεχάσουν. Κι έκλεινε το βίντεο με την Δημητρίου, η οποία τότε λάνσαρε ξανθό μαλλί - μπερέ. Κι όπως καταλαβαίνεις, μία τέτοια εμφάνιση δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη. Ε, αυτό ήταν που εξόργισε την Άντζελα, αλλά και την κόρη της που ήταν στην εκδήλωση. Για να καταλάβεις, πόσο έξαλλη ήταν, αν οι γραμμές 090 και τα sms δεν ήταν αποκλειστικά για την ψηφοφορία, η «Λαίδη» θα έπαιρνε τηλέφωνο να βγει στον αέρα να καταγγείλει τους παρουσιαστές.

Έτσι αναγκαστικά περίμενε να ξημερώσει η επόμενη μέρα για να πάρει τηλέφωνο σε κάποιο πρωινάδικο. «Δεν μπορούν να κοροϊδεύουν έτσι μία καλλιτέχνιδα με 26 χρόνια λαμπρής καριέρας» είπε η εξοργισμένη Άντζελα. Άδικο έχει; Το βίντεο έδειχνε επίσης την Άννα Βίσση, την Έφη Σαρρή και την Μαντώ, σε εμφανίσεις που θα ήθελαν να ξεχάσουν, αλλά οι τρεις γυναίκες δεν παραπονέθηκαν, επειδή απλά δεν έχουν... 26 χρόνια λαμπρής καριέρας. Και δεν έχουν και τον τίτλο της «Λαίδης», επιπλέον. Πάντως, δεν έχεις να πεις. Καιρό είχε να κάνει εμφάνιση η Άντζελα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]