Βανδή: Αντίο στο REX!

22.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολη μέρα και μέσα στη συγκίνηση και τη στεναχώρια ήταν η περασμένη Κυριακή για το ζεύγος Δέσποινα Βανδή - Ντέμη Νικολαϊδη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολη μέρα και μέσα στη συγκίνηση και τη στεναχώρια ήταν η περασμένη Κυριακή για το ζεύγος Δέσποινα Βανδή - Ντέμη Νικολαϊδη. Ο σύζυγος, διότι η ΑΕΚ «έφαγε» τεσσάρα από τον Παναθηναϊκό και η σύζυγος, διότι μετά από επτά χρόνια φεύγει από το REX. Ειδικά, για την Δέσποινα ήτο μία βραδιά με αρκετό δάκρυ και μπόλικη συγκίνηση.

Για να καταλάβεις, τι κλίμα επικρατούσε, μέχρι και ο Γιώργος Μαζωνάκης δάκρυσε όταν προς το τέλος του προγράμματος ανέβηκε στην πίστα κι αγκάλιασε την αοιδό. Τους, δε, θαμώνες από κάτω τους πήραν τα ζουμιά και όλο το μαγαζί ήτο... απαρηγόρητο. Την απόφαση να φύγει από το REX η Βανδή την είχε πάρει από καιρό. Η αοιδός θεώρησε πως μετά από εφτά χρόνια (είχε λείψει μία χρονιά μόνο όταν έμεινε στην Ισπανία) ήρθε η στιγμή να πάει και κάπου αλλού, να κάνει κάτι διαφορετικό.

Εδώ, που τα λέμε τόσα χρόνια η Δέσποινα είχε μάθει απ’ έξω κάθε γωνιά του μαγαζιού, από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι. Ας είναι καλά σε αυτό και τα ιπτάμενα show που παρουσίαζε. Από του χρόνου, λοιπόν, θα βρίσκεται σε άλλο μαγαζί και η ίδια το βλέπει ως μία καλή ευκαιρία. Όσο για το REX, το θεωρεί ως... πατρικό σπίτι! Άρα δικαιολογημένη η συγκίνηση.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]