Τριανταφυλλίδης εναντίον Θώδη!

22.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κούλουμα χωρίς Έφη Θώδη στο πρόγραμμά σου πάει; Δεν πάει. Κάπως έτσι το σκέφτηκε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος είπε να καλέσει στην εκπομπή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κούλουμα χωρίς Έφη Θώδη στο πρόγραμμά σου πάει; Δεν πάει. Κάπως έτσι το σκέφτηκε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος είπε να καλέσει στην εκπομπή του την εν λόγω αοιδό να τους τραγουδήσει την «Ιτιά» και την «Παπαλάμπραινα», που «έδενε» και με την ημέρα. Στο πάνελ ο Παπαδάκης είχε διάφορους καλεσμένους, μεταξύ τους και ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, τους οποίους πίστευε ότι θα ψυχαγωγούσε μια χαρά με την Θώδη.

Φευ, όμως. Υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο Ιάσωνας. Αυτός, με το που είδε την Θώδη να σκάει μύτη, δήλωσε on air, πως δεν τον είχαν ενημερώσει για την παρουσία της και πως δεν θέλει να είναι στον ίδιο χώρο μαζί της, επειδή πριν χρόνια αυτή είχε απαιτήσει και κατάφερε να είναι το όνομά της πάνω από της Μαίρης Λίντα, με αποτέλεσμα αυτή να φύγει από το σχήμα. Ο Τριανταφυλλίδης - ούτε σε αυτόν να το είχε κάνει - δεν ξέχασε το περιστατικό και φρόντισε να μας το διηγηθεί. Λες κι ενδιαφέρει τον κόσμο τι κάνει στις συνεργασίες της η Θώδη.

Δεν έκανε, όμως, πράξη ούτε την απειλή του και παρέμεινε στο πάνελ, αλλά μήτε που ψυχαγωγήθηκε. Αντίθετα, έκανε τις δικές του γκριμάτσες κι ακόμη δεν καταλαβαίνω την αντίδραση του. Δεν σου αρέσει η Θώδη; Σηκώνεσαι και φεύγεις. Τι σου φταίει ο κόσμος να βλέπει πρωινιάτικα τέτοιες εικόνες; Η αοιδός, πάντως, αργότερα δήλωσε πως άμα τον είχε, θα τον έπιανε και θα τον είχε «που σε πονεί και που σε σφάζει». Κι αυτή δεν έριχνε ένα βλέφαρο προς την πλευρά του; Αυτό, μάλιστα, είναι θέαμα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]