Χαρούμενη χαζομαμά η Νίκη Μπακογιάννη

20.09.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Νίκη Μπακογιάννη από το περασμένο Σάββατο. Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι κι έκτοτε η ζωή της άλλαξε ριζικά. Λέει τέρμα στη μιζέρια, τη θλίψη και την...τηλεόραση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Θα πρέπει να ξέρεις πως στην Ελλάδα δε γεννάνε και παντρεύονται μόνο οι άνθρωποι της show biz. Υπάρχουν και οι αθλητές, οι οποίοι -φτου να μην τους ματιάσω - τον τελευταίο καιρό μια με διαζύγια, μια με γάμους και πανηγύρια, κοντεύουν να κλέψουν λίγη από τη λάμψη των celebrities. Αυτό, ωστόσο, διόλου δε νοιάζει τη Νίκη Μπακογιάννη, η οποία από το περασμένο Σάββατο μπήκε μετά Βαΐων και κλάδων στο κλαμπ "Χαρούμενες χαζομαμάδες εν δράσει".

Η αθλήτρια του ύψους, φίλτατε Σωτήρη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι κι έκτοτε έχει μάτια, αυτιά κι όλες τις αισθήσεις της μόνο για το βρέφος. Για να καταλάβεις, από τη μέρα που έγινε μάνα δεν έχει ανοίξει καθόλου την τηλεόραση. Ούτε τις τελευταίες εξελίξεις στην Αμερική βλέπει, αλλά ούτε και τον καιρό της αυριανής μέρας. Και πες ότι αν είχε έναν υπολογιστή θα έμπαινε στο e-go να δει τι καιρό θα κάνει. Εμείς, άλλωστε δεν είμαστε καταθλιπτικοί, όπως τα δελτία ειδήσεων. Γιατί, αν δεν το κατάλαβες αυτά είναι που συνθλίβουν την Ολυμπιονίκη μας και αποφάσισε να αποκοπεί από τον κόσμο όλο. Τα βλέπει όλα αυτά η γυναίκα, μαυρίζει η καρδιά της και όλα τα αρνητικά συναισθήματα τα μεταφέρει στο βρέφος. Κι αυτό, όπως καταλαβαίνεις δεν είναι καθόλου καλό. Ο, δε, σύζυγός της κατανοεί πλήρως τις ανησυχίες της καλής του, καθότι τυγχάνει να είναι κι αυτός με τη σειρά του ένας κλασικός χαζομπαμπάς.

Η Μπακογιάννη θα βγήκε την Πέμπτη από το νοσοκομείο με το γιο της, στον οποίο θα δώσουν το όνομα Παναγιώτης. Στο μεταξύ, η γνωστή αθλήτρια, μόλις ξεκουραστεί λίγο από την ταλαιπωρία του τοκετού θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες - με εντατικούς μάλιστα ρυθμούς - του γάμου της, που θα γίνει, απ' ότι έμαθα σύντομα. Και πριν βάλει ο νους σου διάφορα, σε ενημερώνω ότι το ζευγάρι τον Μάιο που μας πέρασε έκανε τον πολιτικό γάμο.