Αρναούτογλου: "Δεν κόβεται η εκπομπή"!

14.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Περισσότερο προσεκτικός στο πως διατυπώνει τις σκέψεις του πρέπει να γίνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος άλλα ήθελε να πει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Περισσότερο προσεκτικός στο πως διατυπώνει τις σκέψεις του πρέπει να γίνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος άλλα ήθελε να πει, άλλα είπε κι άλλα κατάλαβε ο κόσμος. Με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία κατάσταση τελείως... γεια σου. Ο Γρηγόρης σε συνέντευξή του είπε ότι το «Πιο πολύ την Κυριακή» έκανε τον κύκλο του και ο, τι ήταν να δώσει, το έδωσε. Έτσι, ο ίδιος σκέφτεται να κάνει άλλα πράγματα, τα οποία και συζητά.

Από τα παραπάνω, οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι η εν λόγω εκπομπή δεν θα προλάβει να «μυρίσει» καλοκαίρι και ότι ο παρουσιαστής θα κάνει κάτι άλλο στη θέση της. Κι επειδή σε τέτοιες ιστορίες, λίγη σάλτσα παραπάνω, τις κάνει καλύτερες, τα σενάρια έδωσαν και πήραν. Αυτό που έπαιξε περισσότερο ήταν ότι η εκπομπή θα κοπεί μετά το Πάσχα.

Και μέσα σε αυτόν τον πανικό, βγήκε ο Αρναούτογλου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αργά, καθαρά και ξεκάθαρα, δήλωσε πως η εκπομπή θα πάει μέχρι τέλους και ότι πουθενά στον κόσμο δεν σταματάς κάτι που κάνει 26% τηλεθέαση! Δεν το κόβεις, αλλά κι αν το κάνεις (με τόσα που σου στοιχίζει) δεν θα σε κατηγορήσει κανείς. Και τι εννοούσε τελικά ο Γρηγόρης; Ότι η εκπομπή δεν μπορεί να πάει για τρίτη χρονιά. Ευχαριστούμε πολύ, αλλά αυτό μέχρι και η γιαγιά μου το ξέρει. Άρα, δεν κάνεις τέτοιες δηλώσεις σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, γιατί εύκολα παρερμηνεύονται!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]