Μη συγχύζετε την Έμμυ!

14.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλο λέω ότι θα ξυπνήσω νωρίς να δω κάνα ρεπορτάζ της Έμμυς Λιβανίου κι όλο δεν το κάνω. Σήμερα, όμως, κάτι κατάφερα και μάλιστα πρόλαβα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλο λέω ότι θα ξυπνήσω νωρίς να δω κάνα ρεπορτάζ της Έμμυς Λιβανίου κι όλο δεν το κάνω. Σήμερα, όμως, κάτι κατάφερα και μάλιστα πρόλαβα το καλύτερο ρεπορτάζ. Η Έμμυ είχε πάρει την Τάμτα και πήγαν μαζί να διαλέξουν το ρούχο που θα φορέσει στον τελικό της Γιουροβίζιον, στις 28 Φεβρουαρίου. Όχι, πες μου, δεν είναι αυτό φοβερό ρεπορτάζ; Είναι, γι αυτό και η παρουσιάστρια έδωσε μεγάλη βαρύτητα.

Στον πόλεμο του Ιράκ να την είχαμε στείλει, τέτοιες... ιαχές δεν θα έβγαζε! «Το σορτσάκι, το σορτσάκι» φώναζε η ρεπόρτερ Έμμυ και η Τάμτα δεν μπορούσε παρά να την ακούσει. Είναι να συγχύζεις την παρουσιάστρια; Κι αν η αοιδός την άκουσε, δε συνέβη το ίδιο με τους συνεργάτες της. Καλά, μιλάμε ότι έχουν... ξεσαλώσει. Ειδικά, μετά την τριήμερη «αποβολή» της, νομίζω πως έχουν βγάλει λίγη γλώσσα, ενώ έχουν πάψει να γελάνε σε κάθε αστείο(;) της παρουσιάστριας ή να απαντάνε σε όσα τους ρωτάει.

Όπως καλή ώρα έγινε το πρωί με τον Άγγελο Πυριόχο, ο οποίος δεν απαντούσε στην ερώτηση: «Ποιο ρούχο του άρεσε». Δεν είναι αυτή σοβαρή ερώτηση; Τότε, προς τι ο γέλωτας του Άγγελου; «Καπνούς» έβγαλε η παρουσιάστρια, αλλά δεν επέτρεψε να της χαλάσει τίποτα τον ενθουσιασμό της για το φοβερό ρεπορτάζ, που είχε κάνει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]