"Ο πιο καλός υπάλληλος είναι ο Καρατζαφέρης"!

06.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν ήμουν καναλάρχης, θα ήθελα να είχα στη δούλεψη μου καμιά δεκαριά... Σπύρους Καρατζαφέρηδες. Να τους παρακαλώ για αύξηση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν ήμουν καναλάρχης, θα ήθελα να είχα στη δούλεψη μου καμιά δεκαριά... Σπύρους Καρατζαφέρηδες. Να τους παρακαλώ για αύξηση κι αυτοί να επιμένουν πως δεν θέλουν! Τι να πω, ο Δημήτρης Κοντομηνάς θα πρέπει να νιώθει πολύ τυχερός που του έλαχε τέτοιος συνεργάτης και θα πρέπει να τον έχει... κορώνα στο κεφάλι του! Όχι, σαν κάτι άλλους δηλαδή. Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε.

Σπύρος Καρατζαφέρης, αγαπημένε μου, ο άνθρωπος που όλα τα αφεντικά θα ήθελαν. Όπως είπε ο ίδιος ο δημοσιογράφος σε παράθυρο της Λαμπίρη, η αμοιβή του είναι πολύ χαμηλή και η εκπομπή του είναι η πιο φθηνή παραγωγή του καναλιού. Κι εκεί που πίστευα ότι ο Καρατζαφέρης θα εξέφραζε το παράπονο του, που είναι «ριγμένος», έκανε την μεγάλη αποκάλυψη. Ο Κοντομηνάς, όταν είδε τη σύμβαση του, τον κάλεσε για να δουν το θέμα, πάντα προς τα πάνω. Καταλαβαίνεις, μήπως και γίνει καμία αύξηση.

Αλλά όχι, ο Καρατζαφέρης δεν δέχτηκε. «Πρόεδρε, αστην όπως είναι» του είπε και φαντάζομαι πως ο πρόεδρος στην επιμονή του Καρατζαφέρη, πήγε πάσο. Εκτός από την αποκάλυψη αυτή, ο δημοσιογράφος είπε πως ουδέποτε τέθηκε θέμα παραίτησης του από τον Alpha και όλα αυτά που γράφτηκαν και ακούστηκαν δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Έτσι, δεν θα περάσει την έξοδο μαζί με τους υπόλοιπους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]