Τα "μάγια" του Γρηγόρη. Μπρρρρ...

05.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάτι τέτοια ακούω για μάγια, βότανα, κούκλες, βουντού και άλλα ανατριχιαστικά κι ευλογάω την τύχη μου, που δεν έγινα διάσημη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάτι τέτοια ακούω για μάγια, βότανα, κούκλες, βουντού και άλλα ανατριχιαστικά κι ευλογάω την τύχη μου, που δεν έγινα διάσημη και πετυχημένη. Δε βλέπεις, τι τραβάνε ο Γιάννης Φλωρινιώτης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου; Το σκέφτομαι ακόμη και τώρα και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο από την ανατριχίλα. Μπρρρρ.

Μετά τον Φλωρινιώτη, που βγήκε ο ίδιος και δήλωσε ότι οι οχτροί του έκαναν μαύρη μαγεία, επειδή ζήλεψαν τη δόξα και την προσωπική του ευτυχία, ήρθε η σειρά του Γρηγόρη να πάθει κάτι ανάλογο. Εννοείται, πως ο Γρηγόρης δεν βγήκε να πει κάτι τέτοιο, όμως, το έγραψε περιοδικό κίτρινου τύπου - άρα καταλαβαίνεις περί ποίας εγκυρότητας μιλάμε - και όλοι την εβδομάδα εκπομπές αντίστοιχου περιεχομένου, αναπαρήγαγαν το θέμα.

Βρε, σε όποιο κανάλι κι αν άλλαζα, άκουγα για τα «μάγια» που έκαναν στον Γρηγόρη κι όλο περισσότερο ανταριαζόμουνα. Και δεν έφταναν όλα αυτά, ήρθε μία ίωση - λες να του έκαναν μάγια να ανεβάσει πυρετό; - που τον κράτησε δύο μέρες μακριά από το πρωινό και ήρθαν όλοι να πουν: «Θρίλερ με τον Γρηγόρη»! Μόνο μέντιουμ και παπάδες που δεν έφεραν για να τα «λύσουν». Ωστόσο, άλλο είναι το θρίλερ. Ανακάλυψαν στην τηλεόραση τη...μαύρη μαγεία και δεν μας σώζει τίποτε από αυτούς. Άσε, που βλέπω όλους τους celebrities να κυκλοφορούν με μία πλεξούδα σκόρδα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]