"Βρε καλώς τον Πέρι"!

05.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σαν τα χιόνια» επέστρεψε στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα ο Περικλής Στεργιαννούδης, του οποίου, είναι η αλήθεια,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σαν τα χιόνια» επέστρεψε στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα ο Περικλής Στεργιαννούδης, του οποίου, είναι η αλήθεια, την ύπαρξη είχα ξεχάσει. Ο νικητής του Fame Story 3, είχε χαθεί τον τελευταίο καιρό, ενώ αφού κανείς δεν του έκανε μία πρόταση ανάλογη του... ταλέντου του, προτίμησε να επιστρέψει στην Γερμανία και να συνεχίσει την προ Fame ζωή του.

Κι αυτό, όμως, δεν κράτησε πολύ καθότι σαν την Ελλάδα πουθενά αλλού. Έτσι, ο Πέρι επέστρεψε πίσω, αλλαγμένος, ερωτευμένος και διατεθειμένος να το πάρει αλλιώς αυτή τη φορά. Έτσι, στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, όπου ήταν καλεσμένος, δήλωσε πως είναι έτοιμος να κόψει το κυνήγι των μισοφοριών και να αφοσιωθεί στη μία και μοναδική γυναίκα, που του έχει κλέψει την καρδιά τον τελευταίο καιρό.

Η «κακούργα», όμως, δεν φαίνεται να τον γουστάρει και πολύ ενώ δεν πιστεύει πως ο μπερμπάντης Περικλής έχει αλλάξει. Αυτός, όμως, δεν πτοείται και θα συνεχίσει τις προσπάθειες του. Αλλά και να μην την κατακτήσει, πάλι θέλει να αλλάξει, διότι βλέπεις το «icon» που πλάσαρε πριν δύο χρόνια, δεν τράβηξε και το άστρο του έσβησε με το που τελείωσε το παιγνίδι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]