Κάτια Ζυγούλη: "Δεν χωρίσαμε με τον Σάκη"!

05.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχεις δει την Κάτια Ζυγούλη θυμωμένη; Χα, καλύτερα να μην τη δεις, γιατί γυαλίζει το μάτι της (αυτό το γατίσιο) και πολύ σε σκιάζει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχεις δει την Κάτια Ζυγούλη θυμωμένη; Χα, καλύτερα να μην τη δεις, γιατί γυαλίζει το μάτι της (αυτό το γατίσιο) και πολύ σε σκιάζει. Κι αν μάθει, δε, ότι είμαστε από αυτούς που έσπευσαν να πανηγυρίσουν με τις φήμες (ο καθένας για τον δικό του λόγο) ότι χώρισε με τον Sakis Ρουβά, τότε... μαύρη Κάτια που μας έφαγε.

Βλέπεις, το μοντέλο είναι έξω φρενών, που κάποιοι βγήκαν και είπαν ότι χώρισε με τον Ρουβα, κάτι που στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Απέχει έτη φωτός από την αλήθεια. Άσε, που η Ζυγούλη αναρωτιέται πως γίνεται από τη μία φορά που δεν βρέθηκε σε συναυλία του καλού της, να βγάλουν το συμπέρασμα ότι χώρισαν. «Δεν έχουμε και δουλειές να κάνουμε» απορεί κι εξίσταται.

Έτσι, με τον Sakis είναι μαζί και καλά και η σχέση τους δεν έχει κανένα πρόβλημα. Απλά, όπως σε όλα τα ζευγάρια του κόσμου, οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να είναι συνέχεια μαζί. Πάντως, δε φταίνε και τόσο αυτοί που διαδίδουν τις φήμες περί χωρισμού. Οι αστρολόγοι φταίνε, που είπαν ότι κάτι ανάδρομοι πλανήτες δημιουργούν προβλήματα και βλέπουν χωρισμό μέσα στο 2007!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]