Λιβιεράτος - Αδάμ: έφθασαν στο χωρισμό!

02.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάθε λίγο και λιγάκι διαβάζουμε και ακούμε πως ο Λάμπης Λιβιεράτος χωρίζει με την Εύη Αδάμ. Το ακούσαμε μία, το ακούσαμε δύο,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάθε λίγο και λιγάκι διαβάζουμε και ακούμε πως ο Λάμπης Λιβιεράτος χωρίζει με την Εύη Αδάμ. Το ακούσαμε μία, το ακούσαμε δύο, ε βαρεθήκαμε πια να ασχολούμαστε με το θέμα. Ας κάνουν ο, τι θέλουν. Ωωωω. Κάπως έτσι πρέπει να το σκέφτηκε και ο Λάμπης, ο οποίος άφησε να καταλαγιάσει λίγο ο θόρυβος και μετά να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Σε συνέντευξή του στο Hello, ο Λιβιεράτος μίλησε για την κρίση που πέρασε ο γάμος του με την Αδάμ, λέγοντας πως τώρα έχει ξεπεραστεί, ενώ ακόμη κι αν σκέφτηκαν την περίπτωση του διαζυγίου, στην πραγματικότητα ποτέ δεν αποφάσισαν να το κάνουν πράξη. Εξάλλου, όπως είπε, μετά από οκτώ χρόνια έγγαμου βίου και με τις δουλειές που έχουν και οι δύο είναι λογικό κάποια στιγμή να έρθει η φθορά. Αλλά με φαγητό, κρασί και συζήτηση κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση.

Δε λες, ότι δεν κράτησε πολύ; Γιατί, στο τέλος έβλεπα το ζευγάρι με τόσο φαγοπότι και κρασοκατάνυξη να το έπαιρνε αλλιώς. Πάντως, και οι δύο όσο οργίαζαν οι φήμες - η αλήθεια είναι πως ακόμη ακούγονται - προτίμησαν να μην απαντήσουν, αλλά να ασχοληθούν αποκλειστικά με το πρόβλημά τους. Όσο για τον «ρουφ» που έβγαλε το θέμα προς τα έξω, ακόμη αναζητείται!