Φίλοι ή κάτι παραπάνω Χατζηγιάννης - Παπαντωνίου;

31.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όχι θα το πω. Η περίπτωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη με έχει μπερδέψει τα μάλα και δεν ξέρω τι να πρωτοπιστέψω. Παντρεύεται με την αγαπημένη του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όχι θα το πω. Η περίπτωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη με έχει μπερδέψει τα μάλα και δεν ξέρω τι να πρωτοπιστέψω. Παντρεύεται με την αγαπημένη του, Δέσποινα Ολυμπίου, όπως γράφουν κάποιοι; Ή παίζει σκηνικό με την προσφάτως χωρισμένη, Εβελίνα Παπαντωνίου, όπως υποστηρίζουν κάποιοι άλλοι; Ιδού η απορία. Αλλά, ας πάρω τα πράγματα από την αρχή.

Κάποια δημοσιεύματα θέλουν τον αοιδό να πήρε την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Ολυμπίου, τώρα που η σχέση τους είναι στα καλύτερα της και δεν την σκιάζουν καβγάδες και απειλές! Δεν την σκιάζουν είπα; Αμ δε. Κάποια άλλα δημοσιεύματα θέλουν τον Μιχάλη να κάνει πράξη το άσμα του συναδέλφου του, Μακρόπουλου: «Ύποπτο το αίσθημα σου, ύποπτο. Πάντα ήθελες να το χεις δίπορτο».

Και για του λόγου το αληθές, λένε πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε αυτόν και το μοντέλο, Εβελίνα Παπαντωνίου. Μάλιστα, η τελευταία, από τότε που χώρισε από τη μακροχρόνια σχέση που είχε, κάθε βράδυ βρίσκεται πρώτο τραπέζι πίστα στο κέντρο που άδει ο Μιχάλης. Αυτό, δεν είναι απαραίτητα κακό, διότι κάθε χωρισμένος που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να «πνίξει» ποιοτικά τον καημό του, ακούει Χατζηγιάννη. Αυτό, όμως, που θεωρούν ύποπτο είναι η συμπεριφορά τω δύο νέων, τα βλέμματα που ανταλλάζουν καθώς και ότι ο αοιδός βρίσκεται συνέχεια πάνω από το τραπέζι της. Πάντως, η Παπαντωνίου διαψεύδει τα πάντα, λέγοντας πως είναι απλά φίλοι!