Σπίαρς: Ο νέος φέρνει του παλιού!

17.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Στις εννιά του μακαρίτη, άλλον έβαλε στο σπίτι». Αν και στην περίπτωση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η «χήρα» άργησε πολύ. Αλλά να μου πεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Στις εννιά του μακαρίτη, άλλον έβαλε στο σπίτι». Αν και στην περίπτωση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η «χήρα» άργησε πολύ. Αλλά να μου πεις στα μπαρ που πήγαινε και με τόσο μεθύσι που έκανε, που να δει τον έρωτα; Μήτε τη μύτη της δεν έβλεπε. Με το που έκοψε, όμως, τις πολλές κραιπάλες, αμέσως ερωτεύθηκε.

Ο νέος αγαπημένος της, Άιζακ Κόχεν είναι ηθοποιός και μοντέλο στο επάγγελμα. Ωστόσο, αυτό που κάνει εντύπωση από την πρώτη κιόλας ματιά, δεν είναι ούτε οι κοιλιακοί του, ούτε τα μπράτσα του, ούτε το αρρενωπό του βλέμμα. Είναι η καταπληκτική ομοιότητα που έχει με τον πρώην σύζυγο της Μπρίτνεϊ, Κέβιν Φεντερλέιν. Βρε ίδιοι είναι και δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά όλοι όσοι τον είδαν.

Ειδικά, στην τελευταία φωτογραφία που κυκλοφόρησε και απαθανατίζει το ζευγάρι πάνω σε ένα σκάφος, όσοι την είδαν έπαθαν ένα μικρό σοκ. Σου λένε, «πότε τα ξαναβρήκε αυτή με τον πρώην»; Πάντως, όπως είπε ο ατζέντης του Κόχεν, ο Άιζακ είναι ένα πολύ καλό παιδί, σοβαρό, με αρχές και από καλή οικογένεια. Μέχρι αποδείξεως του εναντίον, πάντα, διότι η Μπρίτνεϊ δε φημίζεται για τις καλές επιλογές συντρόφων.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]