Το... super deal του Φερεντίνου!

16.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Θραύση κάνει στην Κύπρο ο Χρήστος Φερεντίνος, με τους Κυπρίους να έχουν πάθει μία υστερία με την πάρτη του. Το παιγνίδι που παρουσιάζει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θραύση κάνει στην Κύπρο ο Χρήστος Φερεντίνος, με τους Κυπρίους να έχουν πάθει μία υστερία με την πάρτη του. Το παιγνίδι που παρουσιάζει στην Μεγαλόνησο σημειώνει τεράστια επιτυχία, περιοδικά θέλουν σαν τρελά ένα εξώφυλλό του, ενώ μεγάλες εταιρείες του δίνουν λεφτά με το τσουβάλι, προκειμένου να διαφημίσει τα προϊόντα τους. Ούτε ο Ρουβάς να ήταν.

Μία εταιρεία γάλακτος, η πιο γνωστή στην Κύπρο, «χρυσοπλήρωσε" τον Φερεντίνο, για να διαφημίσει ένα γιαούρτι. Το ακριβές ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, πολλοί όμως υποστηρίζουν πως ο «Mr Deal» προκειμένου να φάει ένα κεσεδάκι, αμείφθηκε με το... ευτελές ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ! Κουταλιά και χιλιάρικο.

Ωστόσο, το έξυπνο της ιστορίας είναι το concept της διαφήμισης, που ακόμη και αυτή κάνει μεγάλη θραύση. Ο Φερεντίνος απέκτησε, όπως ο «ανταγωνιστής» Αρναούτογλου, τη δική του αγελάδα. Μάλλον δύο αγελάδες. Μόνο που οι δύο «φίλες» του, έχουν μεγαλύτερο σουξέ από την Κλάρα. Για να καταλάβεις, δε, περί ποίας επιτυχίας μιλάμε, στην Κύπρο, όλοι μικροί και μεγάλο μιλούν για τη διαφήμιση, χρησιμοποιώντας και τα δύο σλόγκαν που λέει ο γνωστός παρουσιαστής.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]