Τελικά, τι συμβαίνει με Γρηγόρη - Ράνια;

16.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκεί που ξέραμε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χώρισε οριστικά με την Ράνια Θρασκιά, το δήλωσε δηλαδή δημοσίως ο ίδιος, μάθαμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί που ξέραμε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χώρισε οριστικά με την Ράνια Θρασκιά, το δήλωσε δηλαδή δημοσίως ο ίδιος, μάθαμε στο καπάκι ότι πολλά ζευγάρια μάτια είδαν τον πρώτο να περιμένει στο αεροδρόμιο την Θρασκιά, η οποία ερχόταν από το Μιλάνο με την Σίσυ Χρηστίδου. Και υποθέσαμε ότι το ζευγάρι μπορεί να προσπαθεί για την επανασύνδεση νούμερο 385.

Πριν προλάβουμε, όμως, να ολοκληρώσουμε τη σκέψη μας, δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού θέλει το πρώην ζευγάρι να είχε επεισοδιακή συνάντηση στην Πολιτεία. Μάλιστα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια ενός αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος έσπευσε να αναφέρει το εν λόγω επεισόδιο στο περιοδικό. Κόμμα δεν ξέφυγε του «αυτόπτη και αυτήκοου», αφού έστησε το αυτάκι του, μάρτυρα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη μαρτυρία του ο Γρηγόρης πήγε σε γνωστό καφέ της Πολιτείας μαζί με ένα φίλο του.

Εκεί, ήταν η Ράνια με τις φίλες της και ο Αρναούτογλου, ως τζέντλεμαν που είναι, πήγε να χαιρετίσει την παρέα. Με ένα τεράστιο χαμόγελο ρωτούσε την πρώην του πως είναι στην υγεία της, στα επαγγελματικά της και άλλες τέτοιες σπαστικές ρωτήσεις. Αυτή, όμως, ήταν τα μάλα ξινή και απότομη κι όταν αυτός τη ρώτησε αν έχει κάτι, του απάντησε: «Με έχεις κάνει ρόμπα». Κάγκελο έμεινε ο Γρηγόρης. Σαν τον «μαρμαρωμένο Βασιλιά» ένα πράγμα, αφού δεν περίμενε μία τέτοια επίθεση από την πρώην του. Και χωρίς να δώσει άλλη συνέχεια, γύρισε στο τραπέζι του να πιει τον καφέ της παρηγοριάς. Τώρα, τι ακριβώς συμβαίνει με αυτούς τους δύο, θα σε γελάσω.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]