Ε-Ε-Έρχονται οι Μπέκαμ!

15.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέρα δεν αφήνει να περάσει ανεκμετάλλευτη η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία τρεις μέρες μετά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέρα δεν αφήνει να περάσει ανεκμετάλλευτη η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία τρεις μέρες μετά την ανακοίνωση πως ο σύζυγος της Ντέιβιντ, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους "L.A Galaxy», πήγε κιόλας στην «Πόλη των Αγγέλων» για να βρει το νέο τους «Μπέκινγχαμ» και σχολείο για τα παιδιά. Είναι τέτοια η χαρά και ο ενθουσιασμός της που θα μετακομίσουν στην καρδιά της show biz, που σιγά μην περίμενε έστω και μια μέρα παραπάνω.

Εξάλλου, όπως φαίνεται, η φαμίλια τον Μπέκαμ θα πάει πολύ νωρίτερα στο Λος Άντζελες, από τον Αύγουστο που αρχικά είχαν πει, αφού η καριέρα του Ντέιβιντ στη Ρεάλ Μαδρίτης, ουσιαστικά τελείωσε από τώρα. Αλλά αυτό ποσώς που ενδιαφέρει το ζεύγος, το οποίο περιμένει πως και πως να γίνουν κάτοικοι Αμερικής. Η άφιξη της Βικτόρια στο αεροδρόμιο ήταν επεισοδιακή και θορυβώδης, καθώς δεκάδες παπαράτσι πήγαν εκεί για να την απαθανατίσουν.

Σωστός πανζουρλισμός, με την Posh να είναι άνετη και τα μάλα ευτυχισμένη, που τόσος κόσμος ασχολείται μαζί της. Για να καταλάβεις, περί ποίας Μπεκαμ- υστερίας μιλάμε, αρκετά περιοδικά κι εφημερίδες έχουν στείλει έως και πέντε παπαράτσι για να ακολουθούν κατά πόδας το διάσημο ζευγάρι. Πάντως, οι απλοί Αμερικανοί αγνοούν την ύπαρξη τους, αλλά who cares;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]