Παντρεύεται ο Θανάσης Πάτρας!

15.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούλιο ο Θανάσης Πάτρας και είναι απόλυτα σίγουρος και συνειδητοποιημένος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούλιο ο Θανάσης Πάτρας και είναι απόλυτα σίγουρος και συνειδητοποιημένος γι’ αυτό που πάει να κάνει. Και πως να μην είναι άλλωστε, αφού η σχέση του με την Κατερίνα Παγώνη είναι στα καλύτερά της και ο έρωτας του ζευγαριού κρατεί καλά εδώ και τρία χρόνια.

Εκτός αυτού, ο Πάτρας με την Κατερίνα συζούν, οπότε έχουν περάσει από το στάδιο τούτο κι αυτό που τους απομένει είναι να επισημοποιήσουν το δεσμό τους. Η Παγώνη έχει κιόλας ξεκινήσει τις πρώτες προετοιμασίες, ενώ ο αγαπημένος της, όποτε του επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, την βοηθάει. Κουμπάρους και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες (σνιφ, σνιφ) δεν γνωρίζω.

Ξέρω, όμως, ότι η Κατερίνα δεν περνάει σαββατοκύριακο που να μην είναι στα παρασκήνια του «Αυτό μας έλειπε» και σε κάθε διάλλειμα κάθεται με τον αγαπημένο της. Αλλά και με την Δήμητρα Ρουμπέση, αφού τα δύο ζευγάρια (Μικρούτσικος - Ρουμπέση, Πάτρας - Παγώνη) κάνουν πολύ παρέα και το καλοκαίρι πέρασαν μαζί κάποιες μέρες στην Μήλο.