Μαζί στη ζωή, μαζί και στην TV!

15.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φωνάζουν οι ειδικοί επί των σχέσεων πως η 24ωρη συνύπαρξη με το έτερο ήμισυ βλάπτει σοβαρά τη σχέση. Έχουν βραχνιάσει να το φωνάζουν,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φωνάζουν οι ειδικοί επί των σχέσεων πως η 24ωρη συνύπαρξη με το έτερο ήμισυ βλάπτει σοβαρά τη σχέση. Έχουν βραχνιάσει να το φωνάζουν, αλλά στην περίπτωση της Σοφίας Αλιμπέρτη ισχύει το... στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Δεν πα να λένε, ότι δεν είναι ο, τι καλύτερο δύο σύντροφοι να είναι μαζί στο σπίτι και στη δουλειά; Η Σοφία μάλλον έχει πάθει μία... Παρθενη-εξάρτηση και για του λόγου το αληθές πασχίζει να είναι ο καλός της ο νέος συμπαρουσιαστής της στο «Καλομελέτα κι έρχεται»!

Τα τελευταία δύο Σαββατοκύριακα ο Αλέξανδρος είναι στο πλευρό της Σοφίας, εκτελώντας χρέη συμπαρουσιαστή. Ωστόσο, το μοντέλο και ηθοποιός είναι υπό δοκιμή, αφού ο ΑΝΤ1 ζήτησε πρώτα να δουν πως τα πάει κι αν αρέσει στον κόσμο (και στην AGB βεβαίως, βεβαίως) και μετά να τον κάνουν μόνιμο. Αν και είναι ακόμη αρχή, φαίνεται πως τα πηγαίνει καλά και ως ζευγάρι δένουν και τηλεοπτικά.

Βέβαια, σε αυτό βοηθάει πολύ και η αγαπημένη του, η οποία, δεν τον περιορίζει στον άχαρο ρόλο του χορευτή - συμπαρουσιαστή, ούτε τον βγάζει στις πλατείες και τα βουνά να κάνει ζωντανές συνδέσεις, όπως καλή ώρα με τον Μιχάλη Μαρίνο. Αντίθετα, δίνει στον Αλέξανδρο αρκετό χρόνο να μιλάει, να κάνει τις ερωτήσεις του κι όποτε του έρχεται (δυστυχώς αρκετά συχνά) να κάνει και το χιουμοράκι του. Έτσι, είναι ζήτημα χρόνου η... μονιμοποίηση του!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]