"Το νινί σέρνει καράβι"!

12.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Το νινί σέρνει καράβι κι αν δεν το έχεις καταλάβει, δες τον Ντέιβιντ Μπέκαμ»! Ο διάσημος ποδοσφαιριστής εγκαταλείπει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Το νινί σέρνει καράβι κι αν δεν το έχεις καταλάβει, δες τον Ντέιβιντ Μπέκαμ»! Ο διάσημος ποδοσφαιριστής εγκαταλείπει τα ευρωπαϊκά σαλόνια του ποδοσφαίρου και μετακομίζει στο Λος Άντζελες, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του, στην ομάδα «Galaxy». Η είδηση ξάφνιασε πολλούς, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο εξωπραγματική, αφού οι Μπέκαμ πάντοτε ήθελαν να μετακομίσουν στην «Πόλη των Αγγέλων». Πολύ περισσότερο, δε, η Βικτόρια, η οποία πέταξε την D&G σκούφια της όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της εγκαταλείπει το καλοκαίρι την «ξενέρωτη» Μαδρίτη και την Ευρώπη γενικότερα.

Άλλωστε, η Posh ήθελε διακαώς να... πολιτογραφηθεί Αμερικανίδα, όμως η λαμπρή καριέρα του συζύγου της δεν της επέτρεπαν τέτοια σχέδια. Τώρα, όμως, που το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει, κατάφερε να τον πείσει να δεχθεί την άκρως δελεαστική πρόταση της "Galaxay». Ακούγεται ότι ο Ντέιβιντ για τα επόμενα πέντε χρόνια θα πάρει το αστρονομικό ποσό των 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Κάτι, που σιγά μην άφηνε ασυγκίνητο και τον ίδιο τον Μπέκαμ!

Σύσσωμη η οικογένεια, μαζί και οι γονείς της Βικτόρια, θα μετακομίσουν στις ΗΠΑ το καλοκαίρι. Η γυναίκα του σπιτιού, όμως, θα πηγαίνει συχνότερα, αφού θέλει να βρει την κατάλληλη έπαυλη για να στήσουν εκεί και την αμερικανική version του «Μπέκιγχαμ». Εκτός αυτού, τώρα θα είναι η μεγάλη ευκαιρία για την ίδια να δοκιμάσει το ταλέντο(;) της και στον κινηματογράφο, αφού φήμες θέλουν τον κολλητό της φίλο, Τομ Κρουζ να της έχει προτείνει να συμπρωταγωνιστήσουν σε ταινία του.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]