«Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα»!

02.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι ήταν κι αυτό στις Γιορτές; Να έχεις φέτος τη βαρεμάρα να σε δέρνει, να έχεις και από πάνω την Ελένη Λουκά με την Έφη Θώδη να τσακώνονται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι ήταν κι αυτό στις Γιορτές; Να έχεις φέτος τη βαρεμάρα να σε δέρνει, να έχεις και από πάνω την Ελένη Λουκά με την Έφη Θώδη να τσακώνονται ποια λέει καλύτερα το «Last Christmas». Όποιο κανάλι κι αν έβαζες, έπεφτες πάνω στα βρισίδια τους. Βρε «Στρουμφάκια» έβλεπες κι από πάνω περνούσε κρόουλ, που μας ενημέρωνε ότι σε λίγο θα δούμε την απάντηση της Θώδη στην Λουκά που την κατηγόρησε για αφωνία!

Ωιμέ. Η περίπτωση τους θύμιζε την παροιμία «Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα»! Η Λουκά - για να σε βάλω στην ιστορία - βγήκε πρώτη και τραγούδησε σε έκδοση ψαλμωδίας το εν λόγω τραγούδι, για να ακολουθήσει στο καπάκι η Θώδη, η οποία το τραγούδησε σε πανηγυριώτικη έκδοση. Η Λουκά με το που την άκουσε, τα πήρε στο κρανίο και βγήκε σε όλα τα κανάλια να εξαπολύσει «δριμύ κατηγορώ» στην αοιδό, η οποία εκτός των άλλων δεν ξέρει ντιπ αγγλικά.

Η «ιεραπόστολος», με τα Lower της, μιλάει άπταιστα τη γλώσσα, διότι εκτός των άλλων έχει εξασκηθεί τον ένα χρόνο που ήταν στην Ιρλανδία και βάπτιζε χριστιανούς Ορθόδοξους τους διάφορους αλλόθρησκους. Πάντως, μην περιμένεις ότι βρέθηκε άκρη σε αυτή τη διαμάχη. Αφού λίγο ακόμη να συνεχιζόταν το πανηγύρι και θα έπαιρνα τηλέφωνο τον Τζορτζ Μάικλ να έρθει ωσάν τον άλλον Σολομώντα για να δώσει τη λύση!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]