Έγιναν γονείς Ζαγοράκης - Λίλη!

02.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ούτε προγραμματισμένο να είχαν το ραντεβού με τον πελαργό ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη, οι οποίοι έγιναν γονείς ανήμερα Πρωτοχρονιάς.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ούτε προγραμματισμένο να είχαν το ραντεβού με τον πελαργό ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη, οι οποίοι έγιναν γονείς ανήμερα Πρωτοχρονιάς. Η κόρη του ζευγαριού το άργησε λιγάκι, αλλά ήρθε στον κόσμο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς με καισαρική τομή. Η αλήθεια είναι πως η Ιωάννα παιδεύτηκε λίγο τις τελευταίες μέρες με την εγκυμοσύνη, αφού υπολόγιζαν πως θα γεννούσε τα Χριστούγεννα.

Ωστόσο, η μικρή δεν έλεγε να έρθει κι έτσι το βράδυ της Δευτέρας μπήκε στο χειρουργείο για καισαρική. Πάντως, μητέρα και κόρη χαίρουν άκρα υγείας, ενώ η μικρή που θα πάρει το όνομα, Λυδία - Μαρία ζυγίζει 3.500 κιλά και μοιάζει στη μαμά της. Ο Ζαγοράκης από το πρωί ήταν στο πλευρό της συζύγου του και μόλις έμαθε ότι όλα πήγαν καλά δε σταμάτησε να δέχεται ευχές από φίλους και συγγενείς.

Μητέρα και κόρη θα βγουν από το νοσοκομείο τις επόμενες μέρες και θα πάνε στο στολισμένο σπίτι τους. Το δωμάτιο της μικρής είναι κιόλας έτοιμο, ενώ εκεί θα την περιμένουν τα ρούχα που της σχεδίασε ο Παντελής Μήτσου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]