Φεύγει το "Μικρό της πόνι";

29.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήθελα να ήξερα τον... συμπαρουσιαστοδιώχτη έχει η Σοφία Αλιμπέρτη και δεν φτουράει στο πλευρό της ούτε ένας συμπαρουσιαστής;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήθελα να ήξερα τον... συμπαρουσιαστοδιώχτη έχει η Σοφία Αλιμπέρτη και δεν φτουράει στο πλευρό της ούτε ένας συμπαρουσιαστής; Μήπως φταίει η ίδια; Λέω μήπως δεν θέλει κανέναν άλλον στο πλευρό της και με τον τρόπο της τους δείχνει την πόρτα εξόδου! Τελευταίο «θύμα» της Σοφίας έπεσε το «Μικρό μου πόνι» του «Παρά Πέντε», ο Μιχάλης Μαρίνος.

Οι σχέσεις των δύο παρουσιαστών δεν μπορείς να πεις ότι ήταν ποτέ καλές. Τσακωμούς, βέβαια, δεν είχαμε, αλλά η αδιαφορία και η ψύχρα καμιά φορά λένε περισσότερα από έναν... τρικούβερτο καβγά ή ένα μαλλιοτράβηγμα. Γιατί, όμως, τέτοια αντιμετώπιση; Μήπως το «Μικρό μου πόνι» είναι τελικά μία «μικρή μαϊμού» κι έκανε υπογείως τις... μαϊμουδιές του; Μπαααα. Κάποιοι, που φίλους της Αλιμπέρτη δεν τους λες, υποστηρίζουν ότι η παρουσιάστρια θα κρατούσε αυτή τη στάση όποιον κι αν της έφερναν για συμπαρουσιαστή.

Βλέπεις, η Σοφία ήθελε να έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Παρθένη, αλλά η επιθυμία της δεν εισακούστηκε. Που ξέρεις, μπορεί να γίνει τώρα. Πάντως, μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Μαρίνος θα συνεχίσει κανονικά στο «Καλομελέτα κι έρχεται». Μετά, θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει. Μέχρι να γίνει αυτό, όμως, θα συνεχίσει να παίρνει τους δρόμους και τις πλατείες, μιας και η Αλιμπέρτη τον έχει εκτός στούντιο. Δε λες, Μιχάλη μου πάλι καλά που κάνει καλό καιρό και δεν χιονίζει; Γιατί έβλεπα να σε βάζει να κάνεις τον χιονάνθρωπο στην Πεντέλη!