Χώρισαν Αρναούτογλου - Θρασκιά;

28.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποια μοίρα τον κυνηγάει, ποια άδικη κατάρα, που αποφάσισε ο άνθρωπος επιτέλους να βάλει τα πόδια του να παντρευτεί και δεν του κάθεται η φάση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποια μοίρα τον κυνηγάει, ποια άδικη κατάρα, που αποφάσισε ο άνθρωπος επιτέλους να βάλει τα πόδια του να παντρευτεί και δεν του κάθεται η φάση. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον οποίο οι φήμες τον θέλουν να έχει ξανά μανά χωρίσει με την Ράνια Θρασκιά. Δεν πέρασαν, δηλαδή, λίγοι μήνες από την επανασύνδεσή τους και το ζευγάρι αποφάσισε και πάλι να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Είναι οριστικός ο χωρισμός τους; Άγνωσται αι βουλαί τους και κυρίως αι βουλαί της Ράνιας, η οποία όπως ακούγεται, είναι αυτή που ζήτησε να χωρίσουν. Τι και πως κανείς δεν ξέρει. Πάντως, η Θρασκιά φαίνεται πως είναι πιο ήρεμη από τον Γρηγόρη, στην περίπτωση του οποίου ισχύει το... όλα τα χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε! Τουτέστιν, δεν του έφθανε η δεύτερη θέση κάθε Κυριακή βράδυ, αλλά και το τέλος της «παντοκρατορίας» του στην πρωινή ζώνη, ήρθαν και τα προβλήματα στα αισθηματικά, να τον... αποτελειώσουν.

Πολλοί είναι εκείνοι που τον έχουν δει μόνο του σε βραδινές εξόδους, χωρίς την Ράνια στο πλευρό του. Ο ίδιος αποφεύγει να τοποθετηθεί επί του θέματος, αν και όπως λένε, είναι τα μάλα στεναχωρημένος. Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι οι δυο τους θα είναι και πάλι μαζί; Αυτό το «Χωρίζουμε τα ξαναβρίσκουμε» μου κάνει κάτι σε... αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα. Μόνο να μην το παραξηλώσουν.