"Το μίσος διαδέχτηκε την αγάπη"!

22.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Απαρηγόρητη είναι η πρώην «Spice girl» Mel B, μετά τον χωρισμό της από τον Έντι Μέρφι, που έμεινε μπακούρο και με ένα παιδί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Απαρηγόρητη είναι η πρώην «Spice girl» Mel B, μετά τον χωρισμό της από τον Έντι Μέρφι, που έμεινε μπακούρο και με ένα παιδί να μεγαλώνει στα σπλάχνα της. Και σαν μην της έφθανε όλη αυτή η πίκρα, έχει τον πρώην της να βγαίνει παντού και να την κατηγορεί, λέγοντας πως το παιδί δεν είναι δικό του! Καταλαβαίνεις, τι ζόρι περνάει η γυναίκα.

Και σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της η κολλητή της και πρώην συνεργάτιδά της, Βικτόρια Μπέκαμ. Στα χέρια της δίνει τα χαρτομάντιλα για να σκουπίσει τα δάκρυα, ενώ λέγεται πως ανέλαβε και πιο δραστικό ρόλο. Ο Μέρφι είναι πολύ καλός φίλος του Τομ Κρουζ, ο οποίος επίσης είναι φίλος της Βικτόρια. Έτσι, αυτή ζήτησε από τον Τομ να μιλήσει στον Έντι και να του πει να σταματήσει να την κατηγορεί δεξιά και αριστερά, ενώ να το «βουλώσει» σχετικά με το παιδί.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει και πολλά, διότι ο διάσημος ηθοποιός συνεχίζει να επιμένει πως δεν είναι πατέρας του παιδιού της Mel και μπορεί να το αποδείξει με ένα τεστ DNA. Εκτός αυτού, ο Μέρφι ήδη βρήκε την αντικαταστάτρια της «spice» και μαζί κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, δείχνοντας παντού όσο ερωτευμένοι είναι. Αυτά βλέπει η δύσμοιρη Mel κι έχει πέσει του... θανατά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]