"Δέστε τους" γιατί άρχισαν τους τσακωμούς;

09.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πρόλαβε να βγει στον αέρα η νέα απογευματινή παρέα του Alpha και ήδη άρχισαν τα όργανα και οι πρώτες φήμες για τσακωμούς στα παρασκήνια. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, αναφέρομαι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πρόλαβε να βγει στον αέρα η νέα απογευματινή παρέα του Alpha και ήδη άρχισαν τα όργανα και οι πρώτες φήμες για τσακωμούς στα παρασκήνια. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, αναφέρομαι στην εκπομπή «Δέστε τους» και την πενταμελή παρέα των Γιώργο Τσαλίκη, Μαρίας Ηλιάκη, Νίκου Μουτσινά, Δήμητρας Αιγινίτη και Νότη Χριστοδούλου. Κι αν πράγματι ισχύουν τα δημοσιεύματα περί τσακωμών, τότε αγαπημένε μου, η εκπομπή θα δικαιολογήσει απόλυτα τον τίτλο της... «Δέστε τους γιατί... σφάζονται»!

Λένε, λοιπόν, ότι και οι πέντε (οι τρεις πρώτοι για να είμαστε ακριβείς) έχουν τον ίδιο ρόλο στην εκπομπή, είναι ισότιμοι και ο λόγος τους μετράει εξίσου. Κάτι που δημιουργεί πρόβλημα, αφού όλοι (και κυρίως ο Μουτσινάς με τον Τσαλίκη) έχουν άποψη και πολλές φορές διαφωνούν με θέματα της εκπομπής. Και όπως μπορείς να καταλάβεις, μία διαφωνία έχει τις εντάσεις της και μόνο... μελιστάλαχτη δεν είναι. Δε λες στον άλλον: «Αγαπητέ μου, νομίζω ότι δεν πρέπει να βγει αυτό στον αέρα. Τι λες κι εσύ καλέ μου». Λες ένα: «Δεν βγαίνει γιατί έτσι...» κι έξω από εδώ.

Κάπως, έτσι φαντάζομαι ότι γίνεται και στη νεαρό-παρέα του Alpha, όπως δηλαδή περιγράφουν τα δημοσιεύματα και λένε διάφοροι αριστερά και δεξιά. Μάλιστα, λένε ακόμη, ότι οι παρουσιαστές (και κυρίως οι Τσαλίκης - Μουτσινάς) περιμένουν να ξεκινήσει με το καλό η εκπομπή, να δουν πώς θα τσουλήσει και να μοιράσουν μετά ρόλους. Να ξέρουν, ρε αδελφέ ποιος είναι ένα τσακ πιο πάνω και ποιανού ο λόγος έχει λίγη σημασία παραπάνω. Η Ηλιάκη τι κάνει; Απλά παρακολουθεί και περιμένει να ξεκινήσει η εκπομπή την άλλη εβδομάδα. Εξάλλου, η πρώην του «Κους Κους» τόσα χρόνια στην εκπομπή αυτή έχει μάθει να συνυπάρχει με κόσμο και κοσμάκη. Και Μουτσινά! Με Τσαλίκη θα μάθει οσονούπω.