Όχι Ψινάκη σε Καρατζαφέρη. Το σκέφτεται η Μανωλίδου...

08.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πήγε να κάνει το μεγάλο κόλπο στις εκλογές ο Γιώργος Καρατζαφέρης και να εντάξει στο ψηφοδέλτιο του τον Ηλία Ψινάκη, αλλά, δυστυχώς για εκείνον ο δαιμόνιος μάνατζερ του είπε ένα ωραιότατο «Όχι».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πήγε να κάνει το μεγάλο κόλπο στις εκλογές ο Γιώργος Καρατζαφέρης και να εντάξει στο ψηφοδέλτιο του τον Ηλία Ψινάκη, αλλά, δυστυχώς για εκείνον ο δαιμόνιος μάνατζερ του είπε ένα ωραιότατο «Όχι». Πιο μεγάλο και βροντερό και από εκείνο του Μεταξά! Με τη διαφορά ότι ο μάνατζερ ζήτησε το χρόνο του για να σκεφτεί σοβαρά την τιμητική (έτσι δε λένε σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις;) πρόταση που του έκανε ο president Καρατζαφέρης.

Και πράγματι, αγαπημένε μου, ο Ψινάκης έστυψε το μυαλό του μέχρι να πάρει την απόφαση. Έλιωσε στο τζετ σκι όλο του σουκου στην Μύκονο κι εκεί που έσκιζε με τρέλα και κορδέλα τα κύματα του ασπρονησιού σκεφτόταν τα του Κοινοβουλίου. Και δυστυχώς κάτι κακό και τρομερό πρέπει να πέρασε από το μυαλό του εκείνη τη στιγμή (μπορεί και την ώρα που έτρωγε το σούσι του στο Nammos) με αποτέλεσμα επιστρέφοντας στην Αθήνα να πει το «όχι».

Είμαι σίγουρη ότι ο president Καρατζαφέρης στενοχωρήθηκε τα μάλα με την εξέλιξη αυτή, διότι είχε επενδύσει αρκετά στην υποψηφιότητα Ψινάκη. Για να καταλάβεις, με το που έγινε γνωστό ότι τού έκαναν πρόταση, ο ένας μετά τον άλλο νέο ψηφοφόρο (απ’ όλα τα κόμματα) έλεγε ότι θα τον ψηφίσει. Πάντως, λέγεται ότι ο president Καρατζαφέρης δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και ήδη έχει κάνει πρόταση στην Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος Άδωνι Γεωργιάδη, να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του. Και η παραλίγο οικοδέσποινα του «Πρωινού Καφέ» το σκέφτεται. Εξάλλου, φέτος δεν έχει να κάνει κάτι καλύτερο...

Άσε, που η θητεία της ως παρουσιάστρια της «Στιγμής της αλήθειας» της έχει διδάξει πολλά και βλέπω να έχει με.. ορό τους λοιπούς βουλευτές. Α, επίσης στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. (που αν δέχονταν όλοι αυτοί θα ήταν κοσμική λίστα) συμμετέχει ο Γιώργος Ανατολάκης, ex ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Έχουν να φάνε τάκλιν οι βουλευτές. Ο Ανατολάκης θα κατέβει στον Πειραιά (α, βου Πειραιώς θα σε γελάσω) και πάλι καλά που τον έβαλαν εκεί, διότι αλλού δεν θα έβρισκε ούτε τη δική του ψήφο. Χοχοχο.