Η Κελεκίδου περιμένει τον έρωτα!

21.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν έχεις ιδέα πόσο με κουράζει η ιστορία «Νίκος Κουρκούλης - Κέλι Κελεκίδου» και αν είναι ή όχι ζευγάρι. Οι ίδιοι επιμένουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν έχεις ιδέα πόσο με κουράζει η ιστορία «Νίκος Κουρκούλης - Κέλι Κελεκίδου» και αν είναι ή όχι ζευγάρι. Οι ίδιοι επιμένουν και λένε πως είναι μόνο φίλοι (αφήνουν όμως τις σποντίτσες για κάτι παραπάνω), αλλά όλοι οι υπόλοιποι υποστηρίζουν το αντίθετο. Πως λέμε «ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι»; Ε, κάπως έτσι. Μέχρι, που κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι δυο τους μένουν μαζί στο σπίτι του αοιδού. Αλλά, αν δεν το δεις με τα μάτια σου, δεν μπορείς να πιστέψεις τίποτε. Και που χρόνος να πάω να τη στήσω έξω από το σπίτι μέχρι να τους «τσακώσω»!

Πάντως, η Κλεκίδου σε συνέντευξή που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό γι ακόμη μία φορά δήλωσε πως με τον Κουρκούλη είναι μόνο φίλοι και συνεργάτες και τίποτε παραπάνω. Τον θεωρεί καταπληκτικό ως σύντροφο και άνδρα, αλλά δεν είναι... δικός της! Αυτόν τον περιμένει να έρθει κάποια στιγμή (αν γίνεται και τώρα), αφού πλέον είναι σε θέση να ερωτευθεί! Αυτό πάλι ποτέ δεν το κατάλαβα. Τι τον περάσαμε τον έρωτα, ραδιοταξί να έρχεται όταν τον καλούμε; Αυτά είναι ξαφνικά. Σου έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις.

Τέλος πάντων. Η Κελεκίδου αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μία φάση που κάτι πάει να κινηθεί, αλλά ακόμη δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί. Πάντως, το βλέπει πως είναι έρωτας. Μάλιστα. Όταν το δει να πλησιάζει και σιγουρέψει ότι είναι ο «έρωτας» αυτό που έρχεται και όχι λεωφορείο, να σηκώσει το χεράκι της να το σταματήσει. Μην της το πάρει η κυρία που περιμένει παρακάτω!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]