Τι συμβαίνει με Ντενίση - Μπουγιούρη;

08.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μισό να συνέλθω από το σοκ και να μαζέψω τις μπουκιές από την τυρόπιτα που μου έπεσαν από το στόμα, όταν διάβασα δημοσίευμα του Ciao και (κρατήσου αγαπημένε μου) αποκαλύπτει εμμέσως πλην σαφώς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μισό να συνέλθω από το σοκ και να μαζέψω τις μπουκιές από την τυρόπιτα που μου έπεσαν από το στόμα, όταν διάβασα δημοσίευμα του Ciao και (κρατήσου αγαπημένε μου) αποκαλύπτει εμμέσως πλην σαφώς ότι παίζει ειδύλλιο ανάμεσα σε Μιμή Ντενίση και Παναγιώτη Μπουγιούρη! Ναι του νεαρού ηθοποιού που πέρυσι για αρκετό καιρό μας απασχολούσε αν έχει σχέση με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Άσε, αγαπημένε μου κι εγώ έτσι έμεινα. Με το στόμα ανοιχτό. Παντρεμένη την αφήσαμε την Μιμή στις αρχές του καλοκαιριού (εντάξει, είχαμε ακούσει για κρίση στο γάμο της), να φλερτάρει τώρα με νεαρό ηθοποιό τη συναντάμε στο τέλος του καλοκαιριού. Και όπως χαρακτηριστικά λέει το περιοδικό: «τρυφερά βράδια στον Θεολόγο και weekend στην Μύκονο». Μπρρρ. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Με Σωτήρη Πολύζο ήταν ταμάμ. Ταίριαζαν τα μάλα ως ζευγάρι. Με Μπουγιούρη πάλι (και συγνώμη κυρία Ντενίση μου) δεν μου κολλάνε με τίποτε.

Ακόμη και ως θεατρικό ζευγάρι, που θα είναι φέτος το χειμώνα, δεν με ξετρελαίνουν. Έχω δει και καλύτερα, πολλά καλύτερα. Αλλά κομμάτια να γίνει. Όπως καταλαβαίνεις, οι δυο τους ήρθαν κοντά εξαιτίας της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπουγιούρης πήγε για τρεις μέρες στο εξοχικό της Μιμής για να συζητήσουν για τα θεατρικά κι εκεί έδεσε το γλυκό. Που, όμως, μπορεί να μην είναι ερωτικό, αλλά καθαρά φιλικό.

Εξάλλου, η Ντενίση κάνει πολλή παρέα και με τον Κώστα Βουτσά, που επίσης θα εμφανίζεται στην παράσταση κι έχουν βγει μαζί ουκ ολίγες φορές. Χοχο. Τι σκέφτηκε το σατανικό μυαλό μου. Λες να παίζει φλερτ με Βουτσά; Σωστά, αγαπημένε μου. Τι διαφορά έχει αυτό το σενάριο με το άλλο σενάριο για Μπουγιούρη; Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι Μπουγιούρης και Ντενίση βρέθηκαν τις ίδιες μέρες στη Μύκονο κι έκαναν αρκετή παρέα, συχνάζοντας σε μέρη λιγότερα κοσμικά. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο ήταν εκεί και ο Πολύζος, με τον οποίο η ηθοποιός απέφευγε να συναντηθεί, έστω και τυχαία.

Ξέρω, ξέρω δεν έχεις συνέλθει ακόμη από την πληροφορία. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει μεταξύ τους και μπορεί Ντενίση και Μπουγιούρης να είναι μόνο συνεργάτες και φίλοι και τίποτε παραπάνω. Και κυρίως, αγαπημένε μου, μην πιστεύεις ΠΟΤΕ «ειδύλλια» που έρχονται στο φως πριν την έναρξη σειράς, θεατρικής παράστασης, προβολή ταινίας ή κυκλοφορία νέου cd.