Η Μάρω γύρισε στον Αμανατίδη;

08.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πριν λίγες μέρες μαθαίναμε ότι η Μάρω Λύτρα χώρισε με τον Θανάση (TNS), ενώ αποχώρησε και από την εταιρεία της, Heaven γυρίζοντας σελίδα στη ζωή της προσωπικά κι επαγγελματικά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν λίγες μέρες μαθαίναμε ότι η Μάρω Λύτρα χώρισε με τον Θανάση (TNS), ενώ αποχώρησε και από την εταιρεία της, Heaven γυρίζοντας σελίδα στη ζωή της προσωπικά κι επαγγελματικά. Τώρα, βλέπουμε την Μάρω να ποζάρει με τον πρώην αγαπημένο της, Γιάννη Αμανατίδη από έξοδό τους στα μπουζούκια. Και ναι, αγαπημένε μου, έχουμε την ίδια απορία: το πισωγύρισμα θεωρείται... αλλαγή σελίδας;

Γιατί όχι; Από το ολότελα... Βέβαια, δεν είναι επιβεβαιωμένο αν πράγματι η αοιδός και ο διεθνής ποδοσφαιριστής τα βρήκαν ξανά σχεδόν ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους. Οι φωτογραφίες, όμως, που κυκλοφόρησαν από την έξοδό τους στο «Κέντρο Αθηνών», όπου η Μάρω ψιθυρίζει κάτι στο αυτί του, δε σου αφήνουν πολλά περιθώρια να πεις ότι οι δύο πρώην είναι φίλοι και μόνο τέτοιοι.

Εννοείται, ότι οι ίδιοι αυτό υποστηρίζουν, με την Μάρω να επιμένει ότι είναι μόνη της αυτό τον καιρό και το μόνο που την απασχολεί είναι η καριέρα της, που τα τελευταία χρόνια έχει μία στασιμότητα (η μαύρη αλήθεια). Και με τον Αμανατίδη τι; Σύμφωνα με το περιβάλλον της, είναι φίλοι και ως τέτοιοι βγήκαν εκείνο το βράδυ. Εξάλλου, ο χωρισμός τους ήτο πολιτισμένος και όλο αυτό το διάστημα μιλούσαν στο τηλέφωνο.

Μάλιστα, όπως λένε, ο λόγος που είχαν χωρίσει πέρυσι ήταν καθαρά η απόσταση που τους χώριζε και όχι γιατί δεν ήταν πια ερωτευμένοι. Αγάπη υπήρχε μεταξύ τους - και μάλιστα μεγάλη - αλλά φευ η άτιμη η απόσταση στάθηκε εμπόδιο ανάμεσα τους. Εκείνος ζει στην Γερμανία και η Λύτρα δεν μπορούσε να εγκαταλείψει την καριέρα της(;) στην Ελλάδα και να εγκατασταθεί στην Φρανκφούρτη, όπως της το είχε ζητήσει ο τότε αγαπημένος της. Ωραία, όλα αυτά, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης; Η πλευρά της Μάρως λέει όχι, αλλά εγώ επιμένω... οι φωτογραφίες άλλα λένε και δείχνουν!