Κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ ο Ντέμης;

07.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με το που έγινε γνωστό ότι στις 4 του Οκτώβρη έχουμε βουλευτικές εκλογές, τσουπ σκάει και το πρώτο σενάριο/φήμη ότι ο Ντέμης Νικολαϊδης κατεβαίνει ως υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. Το σοκ πενταπλό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με το που έγινε γνωστό ότι στις 4 του Οκτώβρη έχουμε βουλευτικές εκλογές, τσουπ σκάει και το πρώτο σενάριο/φήμη ότι ο Ντέμης Νικολαϊδης κατεβαίνει ως υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. Το σοκ πενταπλό. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Μα τι γίνεται με αυτές τις εκλογές; Τόσους celebrities μαζεμένους δεν τους βλέπουμε ούτε σε λίστες κοσμικών πάρτι. Αν μπουν όλοι αυτοί βλέπω στο τέλος τη Βουλή να είναι το χειμωνιάτικο... Balux και Πρόεδρος αυτής να αναλαμβάνει ο Γιώργος Ντάβλας!

Μα τι να πω, αγαπημένε μου. Ειδικά, το όνομα του Ντέμη μου έκανε μεγάλη εντύπωση κι ας είχε ακουστεί στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές ότι θα κατέβαινε υποψήφιος βουλευτής (πάντα με το ΠΑΣΟΚ). Εξάλλου, ο Νικολαϊδης έχει προσωπική φιλία με τον Πρόεδρο του κόμματος και μάλλον αυτό είναι ένας καλός λόγος για πολλούς να τον κατεβάζουν κάθε λίγο και λιγάκι υποψήφιο. Ωστόσο, κάτι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του, κάτι το ένα, κάτι το άλλο και το σενάριο ποτέ δεν επιβεβαιωνόταν.

Και το αυτό θα συμβεί και τώρα. Ο Ντέμης, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, δεν θα κατέβει στις εκλογές. Αν και η ιδέα του αρέσει και τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Απλά, τώρα ο σύζυγος της Δέσποινας Βανδή έχει να ασχοληθεί με τη νέα εταιρεία που έχει ιδρύσει. Άσε, που έχει να προετοιμάσει και τη συναυλία της Μπιγιονσε στις 8 Νοεμβρίου. Πού να τρέχει τώρα στα χωριά να διεκδικήσει μία ψήφο; Πάντως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει στο μέλλον, αρκεί να έχει χρόνο μπροστά του να προετοιμαστεί καλύτερα. Οκ. Ας έχει στο νου του ο επόμενος πρωθυπουργός (όποιος κι αν είναι αυτός) σε περίπτωση που κάνει πρόωρες εκλογές να ενημερώσει έγκαιρα τον Ντέμη για να πάρει το χρόνο του.