Ο νέος φύλακας - άγγελος του Καραφώτη!

07.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Να ζήσεις Κωστάκη και χρόνια πολλά, μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά». Γενέθλια είχε πριν λίγες μέρες ο Κώστας Καραφώτης και μόνο το γενέθλιο τραγουδάκι μπόρεσα να σκεφτώ ως δώρο για εκείνον.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Να ζήσεις Κωστάκη και χρόνια πολλά, μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά». Γενέθλια είχε πριν λίγες μέρες ο Κώστας Καραφώτης και μόνο το γενέθλιο τραγουδάκι μπόρεσα να σκεφτώ ως δώρο για εκείνον. Δυστυχώς, δεν έχω την φαντασία των κολλητών του, οι οποίοι του πήραν για τα γενέθλια ένα ντόπερμαν.

Ναι αγαπημένε μου, ένα κανονικό ντόπερμαν με τέσσερα πόδια και μεγάλα δόντια, έτοιμο να προστατεύσει το νέο αφεντικό του από ανεπιθύμητους επισκέπτες. Ή ανεπιθύμητες πρώην. Ο Καραφώτης είναι ζωόφιλος, ενώ έχει μία αδυναμία στα σκυλιά και δη στα ντόπερμαν. Του προκαλούν δέος και ασφάλεια. Έτσι, τρελάθηκε από χαρά όταν οι φίλοι του έβαλαν κόκκινη κορδέλα στο ζώο, του έβαλαν και μία ευχετήρια κάρτα και το παρέδωσαν στον εορτάζοντα.

Κατά τα άλλα, ο αοιδός αυτή την περίοδο εμφανίζεται με τον Γιώργο Μαργαρίτη και τον Γιώργο Τσαλίκη, ενώ δηλώνει ελεύθερος και ωραίος. Μετά το άδοξο τέλος της σχέσης του με την Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Καραφωτης δεν μας έχει απασχολήσει με τα ερωτικά του και δε σου κρύβω ότι αρχίζω να ανησυχώ. Παιδί σαν τα κρύα τα νερά και να μην έχει βρει την επόμενη; Εκτός και αν έμαθε από τις προηγούμενες σχέσεις του και πλέον καλύπτει τα νώτα του.