Τι Σπύρος Καρατζαφέρης, τι Τζορτζ Κλούνεϊ!

14.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπορεί ο Αντώνης Νικοπολίδης να έχει την εμφάνιση του Τζορτζ Κλούνεϊ, όμως άλλος έχει τη χάρη του. Και δη την κρυφή!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπορεί ο Αντώνης Νικοπολίδης να έχει την εμφάνιση του Τζορτζ Κλούνεϊ, όμως άλλος έχει τη χάρη του. Και δη την κρυφή! Μιλάω για τον Σπύρο Καρατζαφέρη, ο οποίος άπαξ και χώρισε από την Ράνια, έχει βρει τον μπελά του από τις μεσημεριανές εκπομπές, που του χρεώνουν τη μία μετά την άλλη γυναίκα. Δεν είναι να χορέψει, να μιλήσει ή να αστειευτεί με θηλυκό κι αμέσως βγαίνουν να πουν ότι πρόκειται για τη νέα συνοδό του.

Αυτό συνέβη και τις προάλλες, όταν μεσημεριανή εκπομπή «αποκάλυψε» τη νέα αγαπημένη του Καραταζαφέρη. Οι δυο τους χόρευαν μπλουζ και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, οπότε κάποιοι θεώρησαν πως αυτό σημαίνει... νέος έρωτας. Ο Καρατζαφέρης θύμωσε πολύ με το αυθαίρετο συμπέρασμα, διότι σου λέει ότι η χήρα στις 9 του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι και ουχί ο χήρος!

Για να καταλάβεις, δε, πόσο θυμωμένος είναι με την όλη ιστορία, βγήκε στης Λαμπίρη και αποκάλυψε τι σκέφτεται να κάνει σε όλους αυτούς. Μιλάμε για μεγάλη πλάκα και... πρωτότυπη ιδέα. Κάθε εβδομάδα θα βγαίνει και με άλλη γυναίκα, οπότε οι μεσημεριανές εκπομπές θα μπερδευτούν και δεν θα ξέρουν ποιος είναι ο νέος του έρωτας. Σου θύμισε τακτική Τζορτζ Κλούνεϊ, έτσι; Εμ γι’ αυτό σου λέω ότι ο Καρατζαφέρης έχει τις... κρυφές χάρες του διάσημου ηθοποιού, που πρώτος σκέφτηκε να θολώσει έτσι τα νερά. Ωιμέ!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]