Παντρεύεται στο Φανάρι ο Μπατατούδης

30.08.2001
Φίλτατε Σωτήρη, όταν ο σοφός λαός είπε το "ποτέ μη λες ποτέ" σίγουρα στο μυαλό του δεν είχε τον...Γιώργο Μπατατούδη. Ωστόσο, η φράση αυτή πηγαίνει γάντι στον μέχρι πρότινος ορκισμένο εργένη, ο οποίος αν δεν έμαθες, πρόκειται σύντομα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Τυχερή, η Κέλι Χρυσοχόου.
Φίλτατε Σωτήρη,


Όταν ο σοφός λαός είπε το "ποτέ μη λες ποτέ" σίγουρα στο μυαλό του δεν είχε έναν μελαχρινό άντρα, μέτριου -προς κοντό - αναστήματος, επιχειρηματία, ονόματι...Γιώργος Μπατατούδης. Ωστόσο, η φράση αυτή πηγαίνει γάντι στον μέχρι πρότινος ορκισμένο εργένη, ο οποίος αν δεν έμαθες, πρόκειται σύντομα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Κι όχι μιας εκκλησίας της περιοχής του, ούτε ακόμη και του Αγ. Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Στο Φανάρι θα γίνει το μυστήριο, διότι πήρε που πήρε την απόφαση μετά από τόσα χρόνια, ας το κάνει με μεγαλοπρέπεια.

Εκτός αυτού ο "Μπατμαν" διατηρεί καλές σχέσεις με το Πατριαρχείο. Τώρα, θες να έχει κάνει κάποια δωρεά; Ποιος ξέρει; Ας είναι, σημασία έχει ότι στα 55 του πήρε τη μεγάλη απόφαση να ανοίξει το δικό του σπιτικό κι επιτέλους να νοικοκυρευτεί. Τυχερή, η Κέλι Χρυσοχόου, η οποία στα παρελθόντα έτη ήταν υπάλληλος στην εταιρεία του ΕΡΓΑΣ. Στο σημείο αυτό Σωτήρη μου, δε σου κρύβω ότι στο μυαλό μου τριγυρίζουν διάφορες κακίες, όμως πρέπει να σοβαρευτώ, διότι αν μη τι άλλο είναι ο πρόεδρος μας. Σου έχω πει ότι είμαι ΠΑΟΚ, έτσι;

Άνθρωποι του περιβάλλοντός του λένε ότι ο Μπατατούδης με την επιλογή αυτή χτύπησε, διάνα. Βλέπεις, φίλτατε η νύφη είναι κορίτσι από σπίτι - ο πατέρας της είναι στρατηγός εν αποστρατεία - και με τη σοβαρότητά της κατάφερε να "δαμάσει" τον ατίθασο χαρακτήρα του προέδρου. Θα έχεις, άλλωστε, ακούσει που έλεγαν ότι είναι κομμάτι γυναίκας και πως από την αγκαλιά του έχουν περάσει πολλές, ακόμη και επώνυμες, κυρίες. Άσε, που η τωρινή σύντροφος του είναι μόλις 35 χρονών (20 ολόκληρα χρόνια τους χωρίζουν, σαν τον Ντάγκλας με τη Ζετα Τζόουνς) και τω όντι πολύ γοητευτική.
Έχει ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, κόκκινα χείλη σαν τη φωτιά, και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μακαρίζουν την τύχη του. Ο έρωτας τους δεν είναι σημερινός. Φήμες τους θέλουν να σχετίζονται εδώ και κάποια χρόνια, αλλά ο Μπατατούδης, κρυψίνους καθώς αποδείχτηκε, κράτησε την αγάπη του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μα, ούτε μια φορά να μην την είχε πάρει μαζί του, ούτε στο γήπεδο, ούτε σε γκαλά, ούτε στο Μέγαρο, πουθενά.

Η ακριβής ημερομηνία του μυστηρίου, δεν έχει ορισθεί ακόμη. Πιθανόν, η μεγάλη μέρα που ο "Μπατμαν" θα βάλει το φράκο του και θα ντυθεί γαμπρός θα είναι η 14η Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Το σίγουρο είναι ότι ο γάμος μέχρι τις αρχές Νοέμβρίου θα έχει γίνει. Ήταν να μην πάρει την απόφαση, άπαξ και το έκανε ποιος τον βαστάει. Μόνο τις μέρες δεν έχει αρχίσει να μετράει, σαν τα φανταράκια που περιμένουν να απολυθούν.

Υ.Γ. Κουμπάρος δεν έχει βρεθεί ακόμη. Λέγεται ότι μπορεί αν είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς είναι φίλοι αγαπημένοι.