Αρραβωνιάζεται η Λοπέζ

16.08.2001
Αγαπημένε μου Λευτέρη,δεν ξέρω αν τα γράμματα που σου γράφω τελευταίως σου φέρνουν μια χαρά ή σου δημιουργούν την αίσθηση ότι σε πρήζω, όμως λείπει ο Σωτήρης κι εγώ πρέπει επιτέλους να πω σε κάποιον ότι ακούω και μαθαίνω. Τι δηλαδή να τα κρατάω μέσα μου; Κι άντε και το έκανα αυτό, μου λες από πού θα μάθαινες ότι αρραβωνιάζεται η Τζένιφερ Λοπέζ;
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


Δεν ξέρω αν τα γράμματα που σου γράφω τελευταίως σου φέρνουν μια χαρά ή σου δημιουργούν την αίσθηση ότι σε πρήζω, όμως λείπει ο Σωτήρης κι εγώ πρέπει επιτέλους να πω σε κάποιον ότι ακούω και μαθαίνω. Τι δηλαδή να τα κρατάω μέσα μου; Κι άντε και το έκανα αυτό, μου λες από πού θα μάθαινες ότι αρραβωνιάζεται η Τζένιφερ Λοπέζ; Ναι, καλά διάβασες φίλτατε. Αυτό που τόσο καιρό ψιθυριζόταν στα μπαρ της Αμερικής, συζητιόταν στα σαλόνια του Χόλιγουντ και σχολιαζόταν στα κομμωτήρια, μανάβικα, κρεοπωλεία και μπακάλικα όλου του κόσμου θα γίνει οσονούπω πραγματικότητα. Και ξέρεις γιατί; Επειδή, η Τζένιφερ είναι κορίτσι από σπίτι, με αρχές και αυστηρούς Καθολικούς - το τονίζω - γονείς που δεν την αφήνουν να ξεμυτίσει από το σπίτι αν δεν πάρει πρώτα την άδειά τους. Μη βλέπεις, που η σέξι σταρ κάθε λίγο και λιγάκι εμφανίζεται σε πάρτι, πρεμιέρες ή μπαρ -όταν ήταν με τον Παφ Ντάντι. Έχει αυστηρή εντολή από τη μαμά και τον μπαμπά να είναι σπίτι στις...12 το βράδυ, διότι οι άνθρωποι είναι μιας κάποιας ηλικίας και δε μπορούν να περιμένουν με τις ώρες τη μονάκριβή τους, πρέπει και να κοιμηθούν.

Τέλος πάντων, όπως θα ξέρεις η Τζένιφερ τους τελευταίους μήνες διατηρεί δεσμό με τον χορευτή Κρις Τζούντ και είναι τω όντι σφόδρα ερωτευμένη. Η σχέση τους μάλιστα είναι τόσο σοβαρή που το ζευγάρι μοιράζεται μέχρι την ίδια στέγη κι όλα τα φυσικά επακόλουθα αυτού. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Κι εδώ ακριβώς είναι που αρχίζουν οι φοβίες της Λοπέζ, διότι η κοπέλα φοβάται μη "σπάσει ο διάολος το ποδάρι του" και γίνει το αναπόφευκτο. Μείνει, δηλαδή έγκυος. Η ιδέα αυτή Λευτέρη μου τη φρικάρει, ειδικά μετά τη λαχτάρα που πέρασε πρόσφατα, καθώς πίστευε ότι ήταν σε ενδιαφέρουσα.

Και μη νομίζεις ότι δε θέλει να αποκτήσει παιδί, επειδή ανησυχεί για τη σιλουέτα:"Ας πάει και το παλιάμπελο" λέει η Τζενιφερ, ούτε και η καριέρα της την προβληματίζει. Απλά, όπως προείπα είναι Καθολική αυτή και οι δικοί της, οπότε οι αρχές της οικογένειας δεν θα επέτρεπαν κάτι τέτοιο. "Τι, αστεφάνωτη κι έμεινες έγκυος; Φωτιά θα πέσει να μας κάψει" θα πουν σίγουρα οι γονείς της εν εξάλλω κατάσταση, ενώ δεν αποκλείεται να της χώσουν και κάνα χαστούκι και να της βγάλουν μια, μια τις τρίχες από την πλούσια κόμη της.
Έτσι, η Τζένιφερ προκειμένου να αποφύγει τη φασαρία στο σπίτι αποφάσισε να αρραβωνιαστεί τον καλό της και το γλέντι θα γίνει σε κοσμικό ρεστοράν της Μελρόουζ Αβενιού, στο Λος Άντζελες. Όσον αφορά το γάμο, αυτός είναι πολύ κοντά, δηλαδή μέχρι το τέλος του χρόνου υπολογίζεται τα παιδιά να έχουν ενωθεί εις σάρκα μια. Εξάλλου, οι ετοιμασίες έχουν κιόλας αρχίσει. Τώρα, αν ως τότε συμβεί το μοιραίο, δεν γνωρίζω τι θα κάνουν. Μπορούν, ωστόσο να πάρουν τις απαραίτητες προφυλάξεις ή στην ανάγκη ας μείνουν σε χωριστά σπίτια και να βλέπονται μόνο στα Mc Donald's ή σε κάνα σινεμά.