Κρουζ-Κρουζ: Η επίσημη εμφάνιση

14.08.2001
Λατρεμένε μου Σωτήρη,μέσα σε αυτή την ξηρασία της ενημέρωσης, όπου κάποια κους κους μοιάζουν και καλά με...οάσεις, ήρθε η μια, η μοναδική, η πραγματική όαση κι επιτέλους θα γράψω μια είδηση της προκοπής: ο Τομ Κρουζ με την Πενέλοπε Κρουζ έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση.
Λατρεμένε μου Σωτήρη,


Μέσα σε αυτή την ξηρασία της ενημέρωσης, όπου κάποια κους, κους μοιάζουν και καλά με...οάσεις, ήρθε η μια, η μοναδική, η πραγματική όαση κι επιτέλους θα γράψω μια είδηση της προκοπής. Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι και τόσο καλό, διότι μόλις ετοιμαζόμουν να φύγω. Δεκαπενταύγουστος, γαρ. Επειδή, όμως πέρα μακριά στο Χόλιγουντ δεν χαμπαριάζουν από γιορτές και σχόλες σου λέω ότι ο Τομ Κρουζ με τη Πενέλοπε Κρουζ έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση.

Μάλλον, μπήκα κάπως άκομψα στο προκείμενο, ας έχει όμως. Τα δύο ερωτευμένα, λοιπόν Κρουζάκια πήγαν πιασμένα χεράκι - χεράκι στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι", όπου πρωταγωνιστεί η Πενέλοπε, που έγινε στο Μπέβερλι Χιλς. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό: δημοσιογράφοι, κανάλια, φωτογράφοι, της κακομοίρας με λίγα λόγια. Άσε, που υπήρχαν από πριν κάποιες πληροφορίες για την εμφάνιση, οπότε ήρθε κι έδεσε το πράγμα. Το ζευγάρι γνώριζε την κατάσταση που θα επικρατούσε - τόσα χρόνια στο Χόλιγουντ ο Τομ, τι έκανε, ψύλλους καλίγωνε; - κι αφού σκέφτηκε προσεκτικά τι να κάνει επέλεξε να πάει στην πριεμέρα με τους δημοσιογράφους, το χαβιάρι και τη σαμπάνια. "Τι στο καλό πόσο ακόμη θα κρυβόμαστε; Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι"; Είπαν με ένα στόμα, μια φωνή.

Έξω από την αίθουσα είχε στρωθεί το κόκκινο χαλί, ο κόσμος είχε πάρει θέση και περίμενε. Μια μαύρη λιμουζίνα σταματάει κι από μέσα βγαίνουν ο Νίκολας Κέητζ με την Μαρί Πρίσλεϊ. "Αααα" είπαν με απογοήτευση. Δεν κατάλαβα Σώτο μου, είχαν ξαναδεί μπροστά τους το ζεύγος και κάνουν έτσι; Κι αυτών ουσιαστικά είναι η πρώτη τους. Άσε, που η σχέση τους έχει μέλλον, καθότι έμαθα πως πρόκειται να παντρευτούν. Ο Νίκολας μαθημένος στα φλας ήταν άνετος κι ωραίος, ενώ η κόρη του Έλβις ήταν . . . "ψαρωμένη". Λες και είναι καμιά πρωτάρα της show biz έκανε και μην το πάρεις ως κακία, αλλά ξέρω πολλά για τη Μαρί. Μην κοιτάς που δεν τα λέω.
Λίγο μετά κατέφθασε μια άλλη μαύρη λιμουζίνα. Η πόρτα άνοιξε και βγήκε η Ισπανίδα ηθοποιός, η οποία φορούσε μια μακριά λευκή τουαλέτα με ανοίγματα στο πλάι και μεγάλο ντεκολτέ. Τα μαλλιά της τα είχε πιάσει πίσω, όπως στην πατρίδα της, λέει, και είχε κοτσάρει ένα τεράστιο άνθος. Έκανε δύο τρία βήματα και τσουπ βγήκε και ο Τομ. Αυτός φορούσε ένα μαύρο κοστούμι, ενώ το πουκάμισό του ήταν ανοιχτό. Μάλλον ζεσταινόταν ο άνθρωπος. Η Πενέλοπε κοντοστάθηκε, άπλωσε το χέρι της προς αυτόν, πήραν μια βαθιά ανάσα και μαζί διέσχισαν το διάδρομο. Η σχέση τους είναι πραγματικότητα και πλέον κάνει τον γύρο του κόσμου. Γι αυτό και χάρισαν χαμόγελα Colgate, μη νομίσουμε ότι δεν έχουν και φωτογένεια.