Νέος έρωτας για το Νίκο Αλιάγα!

11.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο «επιμένων ελληνικά» είναι ο Νίκος Αλιάγας στα ερωτικά του, ο οποίος φαίνεται πως ακολουθεί κατά γράμμα τη συμβουλή της γιαγιάς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο «επιμένων ελληνικά» είναι ο Νίκος Αλιάγας στα ερωτικά του, ο οποίος φαίνεται πως ακολουθεί κατά γράμμα τη συμβουλή της γιαγιάς... παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο! Όχι, ότι οι Ελληνίδες που ερωτεύτηκε μέχρι στιγμής ήταν τίποτις παπούτσια μπαλωμένα! Το αντίθετο. Η μία καλύτερη από την άλλη ήταν, ενώ η «παράδοση» συνεχίζεται και τώρα. Δημοσιεύματα θέλουν τον Αλιάγα να είναι εδώ και δύο μήνες ερωτευμένος με Ελληνίδα αθλήτρια.

Βολεϊμπολίστρια συγκεκριμένα και κατά όπως λένε, μία δίμετρη κουκλάρα. Η νέα αγαπημένη του λέγεται Φένια Παπαγεωργίου, είναι 25 χρονών και παίζει στην ομάδα του Πανελληνίου. Η γνωριμία τους έγινε το καλοκαίρι σε ένα πάρτι κοινού φίλου της και ο ερωτάς τους ήτο κεραυνοβόλος. (Σνιφ, σνιφ) Δεν χρειάστηκε να ρίξει δεύτερο βλέμμα ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Αμέσως, ένιωσαν το «τσίμπημα» και η συνέχεια ήταν μία... τυπική διαδικασία. Μάλιστα, επειδή το κονέ έγινε μες στην καρδιά του καλοκαιριού, οι δυο τους πέρασαν ένα μέρος αυτών μαζί.

Να γνωριστούν έτσι καλύτερα. Κι αν νομίζεις πως ήταν μία αγάπη του καλοκαιριού που έφυγε με το που ήρθε το Φθινόπωρο, απατάσαι οικτρά. Η σχέση τους συνεχίζεται κανονικά και με την πρώτη ευκαιρία είτε έρχεται ο Αλιάγας στην Αθήνα είτε πηγαίνει η Φένια στο Παρίσι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]