Κάτω από την ίδια στέγη Θρασκιά - Αρναούτογλου;

11.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Ράνια Θρασκιά και άσε τα άστρα και τα ζώδια να λένε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Ράνια Θρασκιά και άσε τα άστρα και τα ζώδια να λένε πως δεν βλέπουν γάμο τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια. Ράνια και Γρηγόρης στον δεύτερο γύρο της σχέσης τους είναι καλύτερα από ποτέ, είναι πιο συνειδητοποιημένοι στο τι θέλουν, ενώ κάνουν αργά και σταθερά βήματα. Εξάλλου, είναι υπό δοκιμή.

Ωστόσο, δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να συζεί στο σπίτι του Γρηγόρη, στην Πεντέλη. Βλέπεις, οι πολλές ώρες που δουλεύουν συν το γεγονός ότι φέτος είναι σε διαφορετικές τηλεοπτικές στέγες, τους έκανε να αποφασίσουν να μείνουν μαζί (τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας) ώστε να μπορούν τα έρμα τα πιτσουνάκια να βλέπονται όσο το δυνατόν περισσότερο. Περιττό, δε, να σου πω ότι έξω από το σπίτι έχουν κατασκηνώσει τα παπαράτσι, περιμένοντας να «συλλάβουν» το ζευγάρι σε κάποια ενδιαφέρουσα σκηνή.

Ένας εξ’ αυτών τα κατάφερε. Απαθανάτισε τον Γρηγόρη και την Ράνια να ψωνίζουν μαζί στο σούπερ μάρκετ. Έκανε, δε, τόσο καλή δουλειά που είδαμε μέχρι και τι μάρκα χαρτί υγείας αγόρασαν. Κι εδώ προκύπτει μέγα θέμα. Αφού υποτίθεται πως μένουν μαζί, γιατί πήραν δύο διαφορετικές μάρκες χαρτιού; Μήπως τελικά, δε μένουν μαζί; Μήπως υπάρχει διάσταση απόψεων ανάμεσά τους κι αυτή αποτυπώνεται ακόμη και στο... χαρτί υγείας; Νομίζω πως πρέπει να αναλύσουμε το «φαινόμενο χαρτί υγείας». Αυτό θα μας δώσει πολλές απαντήσεις για την εν λόγω σχέση!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]