Ερωτευμένη με Ιταλό η Άντζελα Δημητρίου;

11.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το άκουσα, στο μεταφέρω, αλλά το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για την «γνησιότητα» της είδησης. Η Άντζελα Δημητρίου είναι ερωτευμένη!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το άκουσα, στο μεταφέρω, αλλά το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για την «γνησιότητα» της είδησης. Η Άντζελα Δημητρίου είναι ερωτευμένη! «Πότε πρόλαβε» θα αναρωτηθείς και με το δίκιο σου. Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά δεν είναι Έλληνας. Είναι Ιταλός, επιχειρηματίας (τι business κάνει δεν το γνωρίζω) και η «Λαίδη» τον γνώρισε σε πρόσφατο ταξίδι της στην γείτονα.

Τώρα πως τα κατάφερε και μέσα στο αλαλούμ και τον πόνο του διαζυγίου, ερωτεύτηκε... άγνωσται αι βουλαί της καρδιάς της Άντζελας. Η ίδια δείχνει ανεβασμένη, όπως λένε δικοί της άνθρωποι, ενώ με την πρώτη ευκαιρία πετάγεται μέχρι την Ιταλία για να δει τον αγαπημένο της. Κι αυτός, όμως, έρχεται στην Αθήνα, διότι - σου λένε - είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν κάνουν λεπτό μακριά ο ένας από τον άλλον.

Άσε, που ο Ιταλός έχει κάνει ανθοκομείο το καμαρίνι της «Λαίδης» με το λουλουδικό που της στέλνει κάθε βράδυ στο κέντρο, όπου άδει. Είναι μετά να μην έχει πάρει τα πάνω της η αοιδός; Ή να μη μακαρίζει την καλή της τύχη, που πήγε στην Ιταλία για τα ψώνια του χειμώνα και βρήκε τον έρωτα;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]