Η Μελέτη βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

11.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέσα στο όργιο φημών για αντικατάστασή της η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να μιλήσει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέσα στο όργιο φημών για αντικατάστασή της η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να μιλήσει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Θα μου πεις τώρα: και που τα έβαλε, αυτό σημαίνει κάτι; Όχι απαραίτητα. Η Μελέτη, λοιπόν, μίλησε στης Λαμπίρη και είπε πως έχει την απόλυτη στήριξη του καναλιού και οι φήμες που ακούγονται δεν ισχύουν. Το «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» το λαμβάνουμε υπόψη στη συγκεκριμένη περίπτωση ή όχι;

Η Ελεονώρα αναφέρθηκε και στις μαζικές αποχωρήσεις συνεργατών της, λέγοντας πως θα υπάρξουν και άλλες αν χρειαστεί. Ωστόσο, η ίδια δεν δίνει σημασία στα δημοσιεύματα, παρόλο που πολλές φορές τη στεναχωρούν. Όσον αφορά τώρα τη φημολογούμενη σχέση της με το Νίνο, η Μελέτη ήτο κάθετη: «Δεν έχω σχέση μαζί του». Μάλιστα. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Πάντως, αν ερωτευθεί θα βγει να το φωνάξει. Αλλά μέχρι εκεί. Λεπτομέρειες για το τι, που, πως, πότε και γιατί δεν θα δώσει, διότι για τα προσωπικά συζήτηση κομμένη.

Για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Ελένη Μενεγάκη, τι είπε η «πριγκηπέσα»; Με τον Γρηγόρη έχει καλές σχέσεις και για του λόγου το αληθές περιμένει να την καλέσει στον γάμο του με τη Ράνια Θρασκιά. Όποτε και αν γίνει. Και μη δεν την καλέσει. Μαύρο φίδι που τον έφαγε. Με την κυρία Μενεγάκη δεν έχουν καμία κόντρα, διότι είναι μη συγκρίσιμα μεγέθη και δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]